(Poistunut julkaisusta)

LV-asentaja / tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Haemme nyt  LV-ASENTAJAA/ TEKNISTÄ  KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Nokialle, Nokian Renkaille.


Tehtävässä toimit tehdasympäristössä hoitaen kiinteistön ja  LV-järjestelmien ylläpitoa ja korjausta. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä kiinteistöhuollon että talotekniikan ammattilaisia. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Etsimämme henkilö on teknisen ammattitaidon omaava tiimihenkinen IV-asentaja. Toivomme sinulla olevan alalle soveltuvaa koulutusta  ja kokemusta IV-asentajan/ kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 13.10.2019. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.