(Poistunut julkaisusta)

LV-asentaja kesätyöhön Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Haemme nyt Helsinkiin

 

LV-ASENTAJAA KESÄTÖIHIN

 

Kesätöissä pääset tekemään osaamistasi ja koulustasoasi vastaavia tehtäviä yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tehtävät liittyvät LV-asennustehtäviin vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta vähintään vuoden opintoja LV-asennusten parissa tai voit vaihtoehtoisesti olla jo vastavalmistunut LV-asentajakin. Pääasia on, että olet innokas kehittämään ammattitaitoasi ja sinulla on halukkuutta oppia uutta. Asiakaspalveluhenkisyys sekä tunnollinen työasenne auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Me arvostamme laadukasta työnjälkeä ja toivomme sinulta vastuullista työotetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja, sillä asiakaskohtaamiset kuuluvat työpäiviimme. Ajokortti B vaaditaan tässä työssä ja oma auto luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ammattilaisten joukossa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja autamme sinua eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään ja meillä sinun on mahdollista edetä myös vaativampiin tehtäviin. Jos olet tällä hetkellä kiinnostunut työharjoittelusta, niin voit myös mielellään ottaa rohkeasti meihin yhteyttä. Isona talona meiltä löytyykin uramahdollisuuksia ja laaja ammattilaisten verkosto tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen. 

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään määräaikaan mennessä. Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä yksikön päällikkö Tomi Tenhovuorelta: 0503853190.