(Poistunut julkaisusta)

LV-asentaja huoltotehtäviin (pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

LV- ja huoltopalvelu Harri Hämeenheimo Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen LV-alan yritys. Toimintamme pääpiste on pääkaupunkiseudulla ja olemme erikoistuneet huolto-, vianetsintä- ja korjaustöihin. Asiakkaamme vaihtelevat suurista liikekiinteistöistä yksityisiin asunnon omistajiin.

Etsimme nyt joukkoomme jo hieman kokemusta omaavaa LV-asentajaa joka meidän tavoin kokee LV-alan omakseen ja on kiinnostunut kehittymään putkialalla todelliseksi moniottelijaksi!

Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa huolto- ja viankorjaustehtävissä erilaisissa kohteissa. Päivän aikana eteen saattaa tulla viallisten hanojen tai venttiilien vaihtoa, tukkeutuneiden viemärien aukaisua ja varsinkin kokemuksen karttuessa vaativiakin vianetsintätehtäviä, missä ensin paikannat vian ja teet tilanteen vaatimat toimenpiteet.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo hankkinut aikaisempaa kokemusta putkiasennus- tai huoltotöistä ja motivoidut vaihtuvista työtehtävistä. Tehtävään perehdyttämisen jälkeen tulet toimimaan itsenäisesti kiertäessäsi huoltoautolla kohteissa omaa työtäsi aikatauluttaen. Vastaat yhdessä ryhmän kanssa työpäivän aikana tulevista pikaista apua vaativista vikakeikoista.

Työssä pääset suunnittelemaan ja vaikuttamaan omaan työhösi ja voit olla varma, ettei yksikään päivä ole samanlainen kuin edellinen. Tulet myös toimimaan suoraan asiakkaiden kanssa huoltokeikoilla, joten toivomme sinulta avointa mieltä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme B-ajokorttia sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Voimassaolevat tulityö- ja EA1-kortit sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taito lasketaan hakijan eduksi. Aloitamme työpäivän klo 7 ja lopetamme normaalisti klo 16. Töitä tehdään TES:n mukaisesti 40h/viikko. Tehtävässä toimimiseen ei vaadita omaa autoa.

Tarjoamme sinulle tiiviin työporukan, mahdollisuuden kehittyä LV-asentajana, ajanmukaiset työvälineet sekä kilpailukykyisen palkkamallin. Toivomme, että pääset aloittamaan työssä maaliskuun aikana.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle tai täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemman työkokemuksesi lisäksi myös hieman itsestäsi. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Aleksilta, puh. 050 411 0263, arkisin 9-16.