Luukkuvahteja Kokkolaan
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsimme asiakkaallemme luukkuvahteja kevään ja kesän projekteihin Kokkolan alueelle.
Töitä tehdään pääasiassa Kokkolan eri teollisuustoimijoiden seisakeissa. Työt ovat kestoltaan projektiluontoisia ja työvuorot ovat pääasiallisesti 12 tunnin mittaisia.

Luukkuvahtina valvot suljetuissa tiloissa tai säiliöissä työskentelevien henkilöiden turvallisuutta. Toimit suljettujen tilojen sisäpuolella työskentelevien henkilöiden valvonta- ja varmistushenkilönä, joka valvoo ja pitää yhteyttä työskenteleviin henkilöihin, sekä hälyttää apua tarvittaessa. Luukkuvahti on ensimmäinen henkilö, jolla tulee olla valmius ryhtyä välittömiin pelastustoimiin työmaan turvallisuusohjeita noudattaen.

Aiempi kokemusta kyseisistä tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta odotamme sinulta kuitenkin vähintään 18 vuoden ikää, voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskorttia tai halua suorittaa nämä ennen töiden aloitusta. Työssä tarvitaan tarkkaa, valpasta ja huolellista turvallisuusohjeiden noudattamista, sekä kykyä nopeaan reagointiin tilanteen niin vaatiessa.

Eduksi katsomme voimassa olevat hätäensiapu- ja EA1 kortit, sekä muun kokemuksen teollisuuden huoltoseisakeista.

Tässä tehtävässä pääset osaksi loppuunsa hiottua, ainutlaatuista ja tekijäänsä haastavaa projektia, jossa työskentelet yhdessä alansa ammattilaisten kanssa. Työtehtäviin, työkohteisiin, työturvallisuuteen ja laitteistoon annetaan kattava perehdytys sekä tuki läpi projektin.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja rahakkaat teollisuuden projektit kiinnostavat, kerrothan meille osaamisestasi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin Ilari Impola
050 444 4424 ilari.impola@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444840
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilari Impola (ilari.impola (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kokkola, Kannus, Kokkola, Pietarsaari, Uusikaarlepyy