(Poistunut julkaisusta)

Lupavalmistelija, Rakennusvalvontakeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Lupavalmistelija, Rakennusvalvontakeskus

Työavain 4-60-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 01.09.2019
Hakuaika päättyy 23.04.2019 kello 15:45
Rakennusvalvontakeskus , Kirkkojärventie 4 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Rakennusvalvontakeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Lupavalmistelija päättää alle 2000 m² rakennusluvista sekä toimenpideluvista ja valmistelee lautakunnalle oman vastuualueensa rakennushankkeet sekä huolehtii osaltaan rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta. Haettavana oleva lupavalmistelijan työ keskittyy erityisesti maisematyölupiin ja niihin liittyviin maastokäynteihin, vähäisyyden arviointilausuntoihin ja piha- ja isututussuunnitelmien tarkastamiseen. Tehtävä sijoittuu rakennusvalvonnan lupayksikköön. Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakentamiseen, joustavan työajan, asiantuntevan työyhteisön sekä etätyömahdollisuuden.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kiitettävää tietotekniikan hallintaa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan toimialalta, erityisesti maisematyölupien valmistelusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3358,15 €/kk + ammattialalisät
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa. Espoossa työskentelystä on etua. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Tervetuloa töihin Espoon kaupungille! Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Vs. rakennuslupapäällikkö Christel Schalin
043 827 0874
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Vs. rakennusvalvontajohtaja Solja Mäkelä
050 525 4594
etunimi.sukunimi@espoo.fi