(Poistunut julkaisusta)

Lupapäällikkö
Oulun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haku päättyy: 24.6.2019 15:00
Ilmoitus jätetty: 7.6.2019    
Työsuhteen kesto: Vakinainen    
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa on uudelleen haettavana LUPAPÄÄLLIKÖN vakinainen virka.

Lupapäällikkö työskentelee kaupunginarkkitehdin alaisuudessa ja hänen vastuulle kuuluu kestävän rakentamisen laadun edistäminen ja kehittäminen, lakisääteiset viranomaistehtävät, suunnittelun ohjaus, ennakkoneuvonta, kehittämistehtävät sekä tulevaisuuden rakentamisen kehityksen seuranta laajasti ja erityisesti omaan toimenkuvaan kuuluvalla rakentamisen osa-alueella.

Lupapäällikön tehtävänä on rakennusvalvonnan rakennuslupien valmistelu ja lupapäätökset pientalojen ja sitä pienempien kohteiden osalta sekä ympäristön jatkuva valvonta. Tehtäviin kuuluu myös lainsäädäntöön vaikuttaminen ja tulkintojen linjaus sekä verkostoituminen rakennusalan toimijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu asiakaslähtöisen, lisäarvoa tuottavan rakennusvalvonnan palvelukonseptin kehittäminen ja jalkauttaminen. Tärkeä osa-alue on rakentamisen ammattilaiskoulutus ja rakentamisen laatuun ja tulkintoihin liittyvästä asioista tiedottaminen, kehitys- ja projektityöt sekä korjausrakentaminen. Rakennusterveysosaaminen ja lainsäädännön tuntemus ovat tärkeää. Mielenkiintoisia lupapäällikön työhön liittyviä lähiajan hankkeita ja tehtäviä ovat mm. asuntomessut, tietomallit ja CAVE.

Kelpoisuusehtona virkaan on talonrakentamistekniikan arkkitehdin tai insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytetään erityisasiantuntijuutta vaativien tehtävien hallintaa, maankäyttö- ja rakennuslain sekä rakentamista koskevien asetusten tuntemista sekä niiden muutosten seuraamista ja soveltamista omalla tehtäväalueellaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta rakennussuunnittelusta ja suunnittelualojen yhteensovittamista sekä erityisesti osaamista rakennusfysiikasta, materiaaleista ja rakentamisen tuotantotekniikoista ja lisäksi innovatiivisuutta ja tuotekehitysosaamista talonrakentamisessa. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyviä tietoteknisiä valmiuksia, esiintymistaitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4196/2019. Hakemukset on toimitettava 24.6.2019 klo 15.00 mennessä. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset otetaan haussa huomioon.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 3891,89 €/kk
Työavain: OUL-05-29-19

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä, p. 044 703 2721 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.