Lupainsinööri
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme lupainsinööriä rakennusvalvonnan tekniseen yksikköön.

Haluaisitko hyödyntää osaamisesi ja kokemuksesi uudella tavalla ja aidosti vaikuttaa rakentamisen laatuun? Pidätkö itsenäisestä työstä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa? Haluatko mahdollisuuden seurata alasi kehittymistä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Espoon rakennusvalvonnan lupainsinöörinä pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Työ on erittäin monipuolista. Valvomme hankkeita pientaloista suuriin liikekeskuksiin ja pääset seuraamaan miten ne etenevät luonnosvaiheista valmiiksi. Työssäsi ja PKS-yhteistyön avulla näet koko alan teknisen kehityksen. Virka on vakituinen ja sijoittuu tekniseen yksikköön.

Tehtävässä huolehdit oman alasi suunnittelun ja rakentamisen viranomaisvalvonnasta, valmistelet ja teet lupapäätökset oman vastuualueesi rakennusluvista sekä teet päätöksiä työnjohtajista. Toimit myös alueryhmän ja jatkuvan valvonnan teknisenä asiantuntijana.

Tehtäväkokonaisuutta voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Työpaikan nimi:
Rakennusvalvontakeskus, tekninen yksikkö

Työaika: 36 h 15 min/vko

Tehtäväkohtainen palkka: 4064,31 €/kk + mahdollinen ammattialalisä

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Rakennusalan suunnittelu- tai työmaakokemusta.

Arvostamme kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tietotekniikan hallintaa sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon.

Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan ja kestävän rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427579
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo