(Poistunut julkaisusta)

Lupainsinööri, Espoon rakennusvalvontakeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haluaisitko hyödyntää osaamisesi ja kokemuksesi uudella tavalla ja aidosti vaikuttaa rakentamisen laatuun? Pidätkö itsenäisestä työstä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa? Haluatko mahdollisuuden seurata alasi kehittymistä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Espoon rakennusvalvonnan lupainsinöörinä pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Työ on erittäin monipuolista. Valvomme hankkeita pientaloista suuriin liikekeskuksiin ja pääset seuraamaan miten ne etenevät luonnosvaiheista valmiiksi. Työssäsi ja PKS-yhteistyön avulla näet koko alan teknisen kehityksen. Virka on vakituinen ja sijoittuu tekniseen yksikköön.

Tehtävässä huolehdit oman alasi suunnittelun ja rakentamisen viranomaisvalvonnasta, valmistelet ja teet lupapäätökset oman vastuualueesi alle 2000 m2 rakennusluvista sekä teet päätöksiä työnjohtajista. Toimit myös alueryhmän ja jatkuvan valvonnan teknisenä asiantuntijana. Työssä yhdistyvät monipuolisesti toimistotyö sekä liikkuminen omien vastuualueiden työmailla.

Tehtäväkokonaisuutta voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Työpaikan nimi: Espoon rakennusvalvontakeskus

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Rakennusalan suunnittelu- tai työmaakokemusta.

Arvostamme: Kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, tietotekniikan hallintaa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon.

Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.

#contactforum