(Poistunut julkaisusta)

Luovia & näkemyksellisiä sisältöjohtajia
Era Content

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Oletko sisältöjen johtamisen ja suunnittelun vahva ammattilainen? Innostutko yhtä lailla strategisista pohdinnoista kuin yksittäisten sisältöjen hiomisesta huippuunsa? Seuraatko yhteiskuntaa ja elämää väsymättömällä mielenkiinnolla? Haluatko vaikuttaa ja avata ihmisille uusia näkökulmia?

Jos vastauksesi on ehdoton KYLLÄ!, hae meille Eraan sisältöjohtajaksi. Työssä pääset vastaamaan valittujen asiakkuuksiemme sisältöjen johtamisesta, kehittämisestä ja laadusta. Olet myös mukana rakentamassa brändejä, laatimassa sisältöstrategioita ja luomassa konsepteja.

Olemme asiakkaidemme sisältö-, viestintä- ja markkinointikumppani. Kasvava asiakaskuntamme ulottuu pörssiyrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään.

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisältödeskimme kokeneiden tuottajien, editorien ja visualistien kanssa. Työparinasi on asiakkuusjohtaja ja tukenasi muut sisältövastaavamme sekä digistrategimme.

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta kertoo se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kasvavia – tuore suositteluarvosanamme on 9,4/10. Voit tutustua monipuoliseen työhömme ja sen tuloksiin tästä.

Lue tästä eralaisten ajatuksia meillä työskentelystä

Jos haluat kuulla lisää, soita operatiiviselle johtajallemme Tuomas Littuselle numeroon 040 740 0617 tiistaina 6.10. klo 15.30–16.30 tai perjantaina 9.10. klo 15.30–16.30. Lähetä hakemuksesi viimeistään torstaina 15.10 osoitteeseen rekry(a)eracontent.com