(Poistunut julkaisusta)

Luovan tuotannon tiimiesimies
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Tiiminvetäjänä toimit Sanoman B2B-markkinointipalveluiden luovan tuotannon esimiehenä. Tuotantotiimi toteuttaa luovat sisältöratkaisut mainostaja-asiakkaidemme kampanjoihin kaikissa Sanoman mediaryhmissä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakasvastuullisten myyjien ja ratkaisumyynnin kanssa. Tiimissä työskentelee tuottajia, jotka hallitsevat TV:ssä ja radiossa tuotetut luovat kampanjaratkaisut sekä natiivimainonnan.

Tiimin esimiehenä vastaat tuotantojen resurssoinnista niin oman tiimin kuin alihankkijoiden osalta. Toimivan avustajaverkoston ylläpito ja sopimushallinta ovatkin resurssoinnin näkökulmasta keskeisiä.

Mediamyynnissä jatkuva kehittäminen on elinehto. Niinpä esimiehen roolissasi korostuu toiminnan ja kannattavuuden jatkuva seuranta sekä aktiivinen kehittämisote. Pidät huolta tiimisi onnistumisen mahdollisuuksista kehittämällä heidän osaamistaan ja osallistumalla tuotekehitykseen.  

Työpäivääsi sisältyy myyntiryhmien ja myynnin kanssa tehtävää yhteistyötä sisältäen ongelmanratkaisua, neuvontaa ja kaupallista viestintää sekä toiminnan kehittämistä. Tuotteiden ja mainosratkaisujen ideointiin, kehittämiseen ja hinnoitteluun liittyviä asioita pääset tekemään yhteistyössä tuoteorganisaation kanssa.  Mutta ennen kaikkea tiimin vetäjänä olet vastuussa tiimisi toiminnasta ja arjen työn sujuvuudessa.

Tehtävässä menestyt, kun tartut tehtäviin innostuneesti ja asiakaslähtöisesti. Sinulla on vahvat projektijohtotaidot sekä kyky käsitellä useita tehtäviä ja hankkeita rinnakkain. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Meillä Sanomilla johdamme tiimiläisiämme valmentavalla otteella. Esimiehenä toimintaasi luotsaa yksilöä kunnioittava ja kannustava ote.

Tehtävä edellyttää media-alan tuntemusta sekä kokemusta kaupallisesta sisällöntuotannosta. Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä projektityöskentelystä. Työkokemusta sinulla on vastuullisista tehtävistä mediatalosta, media- tai mainostoimistosta. Olet toiminut esimiehenä tai sinulla on halu kehittyä tähän rooliin.

Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Tehtävästä antaa lisätietoja Luovan tuotannon tiiminvetäjä, Kati Boijer-Spoof Heikinheimo. kati.boijer-spoofheikinheimo@sanoma.com ja p. 040 353 2632. Puhelimella tavoitat parhaiten seuraavina aikoina: to 25.6. klo 8-9 ja pe 26.6. klo 8-9. Työsuhde on määräaikainen opintovapaasijaisuus 31.7.2021 asti.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.6. Haastattelut tehtävään aloitetaan ennen hakuajan päättymistä.