(Poistunut julkaisusta)

Luova tuottaja
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haemme Sanoman B2B:n Markkinointipalveluiden Creatives-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen luovaa tuottajaa, joka on monipuolinen sisältöosaaja ja rautainen projektipäällikkö.

Tiimimme toteuttaa luovia, vaikuttavia ratkaisuja mainostaja-asiakkaille kaikkiin Sanoman kanaviin: natiivimainontaa, TV:n erikoisratkaisuja, radiopromootioita ja jalkautumisia. Avautuva tehtävä painottuu natiivimainonnan tuotantoihin uutis- ja lifestyle-kanavissa.

Luova tuottaja vastaa kampanjatuotantojen läpiviemisestä, mukaan lukien projektinhallinta sekä sisältöjen ideointi ja tuotanto. Kokonaisuuteen sisältyy myös vastuu projektien taloudellisesta kannattavuudesta. Kumppaneinasi toimivat alan huippuasiantuntijat – muun muassa Sanoman luovat strategit ja designerit – sekä laaja avustajaverkosto.

Olet etsimämme moniosaaja, jos sinulla on:

  • Monipuolinen kokemus sisällöntuotannosta, esimerkiksi journalistisesta työstä. Hyppäät luontevasti aiheen kuin aiheen kimppuun.
  • Hyvä kirjoitus- ja editointikyky; tuotat erinomaista tekstiä ja osaat räätälöidä tyylin ja näkökulmat valitun median mukaisiksi.
  • Briiffaat ammattimaisesti freelancer-toimittajat ja sinulla on kyky arvioida tuotetun sisällön sopivuutta valittuihin mediaympäristöihin.
  • Tarvittaessa pystyt tuottamaan artikkelitekstejä alusta loppuun myös itse.
  • Projektinhallintakokemusta. Et pelästy lukuisten hankkeiden työstämistä samaan aikaan.
  • Halu ja kyky työskennellä asiakkaan tavoitteen edistämiseksi, tarvittaessa myös asiakasta haastaen asiantuntemustasi hyödyntäen.

Lisäksi olet innostunut ja innostava tiimipelaaja. Nautit haasteista ja haluat laittaa luovuutesi likoon. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sisältömarkkinoinnin jatkuvan kehityksen ytimessä, osana dynaamista ja kannustavaa tiimiä Sanomatalossa. Asiakkaisiimme lukeutuvat kiinnostavimmat kotimaiset ja kansainväliset brändit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Lehto, Team Leader, Luova tuotanto, markus.lehto@sanoma.com, p. 050 528 2892.

Haethan tehtävään pikimmiten, mutta viimeistään 1.11. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Aina tulee sanomista – kerro se luovuudella!

#sanomista