(Poistunut julkaisusta)

Luova tuotesuunnittelija logistiikan ratkaisuihin K.Hartwallille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
K.Hartwall etsii luovaa tuotesuunnittelijaa monipuolisiin työtehtäviin niin tuotesuunnittelun visualisoinnin, suunnittelun kuin erilaisten projektien parissa. Työssäsi pääset visualisoimaan, konseptoimaan sekä suunnittelemaan ja kehittämään tuotteita asiakkaiden logististen ratkaisujen tehostamiseksi. Etsimme tehtävään hyvää tiimipelaajaa, joka uskaltaa kysyä ja innovoida konsepteja työkavereiden kanssa. Olet jo kerryttänyt työkokemusta tuote- tai mekaniikkasuunnittelun tehtävistä sekä haluat monipuoliseen työhön missä pääset käyttämään myös luovaa puoltasi. Miltä kuulostaa?

K.Hartwall tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa osana hyvinvoivaa työyhteisöä. Mikäli olet kiinnostunut yhdistämään osaamistasi mekaniikka- ja tuotesuunnittelun osalta, on tämä tehtävä tarkoitettu sinulle. Älä siis aikaile vaan hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista luovaa tuotesuunnittelijaa K.Hartwallille Sipooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan K.Hartwallille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Luovana tuotesuunnittelijana luot ja suunnittelet asiakkaiden logistiikkaa tehostavia ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toimit erilaisissa tuotesuunnittelun tehtävissä logistiikan ratkaisujen parissa ja työskentelet osana asiakasprojekteja. Projekteissa pääset mukaan koko ratkaisun elinkaareen ollen mukana niin suunnittelun, valmistelun, käyttötestien kuin loppuhyväksynnänkin vaiheissa. Vaikka tulet käymään jonkin verran asiakkaiden luona projektitiimin kanssa, tapahtuu työsi kuitenkin pääosin toimistolla. Varsinaisen suunnittelu- ja ideointityön lisäksi pääset myös halukkuudestasi riippuen tutkimaan erilaisia ratkaisumalleja tuotekehitystä varten niin vanhojen kuin uusienkin tuotteiden osalta.

Työtehtäviisi kuuluu:
* Logistiikan ratkaisujen tuotesuunnittelu, valmistelu ja konseptointi
* Asiakasprojektit tuotesuunnitteluun liittyen
* Kehitys- ja tutkimustyö

Tehtävä sopii sinulle erityisesti, mikäli haluat yhdistää osaamista ja mielenkiintoasi niin mekaniikka- kuin tuotesuunnittelun tehtävissä. K.Hartwall on logististen tuotteiden ja ratkaisujen kehitystyön kärkiorganisaatioita ja toimivat laajasti kansainvälisillä markkinoilla. Mikäli olet siis kiinnostunut kansainvälisestä organisaatiosta, jossa on kuitenkin matala hierarkia ja miellyttävä työilmapiiri hyvien työsuhde-etujen lisäksi, tulet varmasti viihtymään. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan osaamisesta ja motivaatiostasi riippuen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekniikan koulutustausta esimerkiksi AMK tai DI-opinnoista. Olet toiminut aikaisemmin tuotekehityksessä, -suunnittelussa tai esimerkiksi teollisen muotoilun tehtävissä. Ymmärrät valmistustekniikan perusteet sekä sinulla on myös kustannus- ja kulurakenteiden ymmärrystä, jotta voit suunnitella asiakkaille tehokkaita ja sopivia ratkaisuja. Osaat käyttää 3D-suunnitteluohjelmistoja, kuten SolidWorksia, sekä työskentelet sujuvasti englanniksi.

Ideaalihakijamme on henkilönä avoin tiimipelaaja, joka uskaltaa ehdottaa ja kommunikoida niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa. Olet luova ja idearikas henkilö, joka haluaa kehittyä entisestään. K.Hartwall tukee jatkuvalla tuotekehityksellä ja laitteistolla myös sinun kehitystä, joten innovatiivisena henkilönä saat loistavan pohjan ja tuen toteuttaa itseäsi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa kokemusta tuotekehityksen tai -suunnittelun parissa
* Soveltuva teknillinen koulutustausta (AMK/DI) esimerkiksi mekaniikan puolelta
* Hyvät yhteistyötaidot sekä uskallusta kommunikoida niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa
* Innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa
* Sujuva englannin kielen taito


Eduksi katsotaan mikäli sinulla on aikaisempaa materiaalitekniikan kokemusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen työsuhde, toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Sipoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.4.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
K.Hartwall Oy Ab K.Hartwall Oy Ab on vakavarainen suomalainen perheyritys joka toimittaa rullakoita ja muita logistiikkaratkaisuja päivittäistavarakaupalle, logistiikkayrityksille sekä eri teollisuuden aloille. Yritys perustettiin 1932, se toimii globaalisti ja työllistää tällä hetkellä noin 150 henkilöä. Yrityksen Suomen yksikkö toimii Sipoossa Sipoonlahden teollisuusalueella 25 km etäisyydellä Helsingistä ja Porvoosta aivan moottoritien varrella.