(Poistunut julkaisusta)

Luova konseptisuunnittelija
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Oletko sinä uusi luova konseptisuunnittelijamme? 

A-lehtien natiivi- ja vaikuttajamarkkinoinnin tiimi ideoi ja tuottaa yritysasiakkaille monikanavaisia sisältökampanjoita kaikkiin A-lehtien medioihin, kanaviin ja eri alustoille. Etsimme nyt tiimiin idearikasta luovaa konseptisuunnittelijaa. 
 
Natiivi- ja vaikuttajamarkkinoinnin kampanjamme näkyvät A-lehtien tunnetuissa medioissa: niin asumisen medioissa, naistenlehdissä, terveysmedioissa, ajankohtaismedioissa kuin niiden kaikissa sähköisissä kanavissa. 

Luovana konseptisuunnittelijana tehtäväsi on monikanavaisten natiivi- ja vaikuttajakonseptien ja -kampanjoiden ideointi ja suunnittelu. Teet tiivistä yhteistyötä yritysmyyntimme kanssa ja olet mukana asiakastyössä kampanjoiden ideointivaiheesta niiden raportointiin. Osallistut tarjousten tekemiseen ja konseptien hinnoitteluun yhdessä myynnin kanssa.

Olet hankkinut kokemuksesi ehkä mainostoimistosta tai mediatoimistosta etkä pelkää haasteita tai reipasta työtahtia. Sinulla on vahva näkemys mainoskampanjoiden suunnittelusta ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. 

Sovit tehtävään, jos olet idearikas, oma-aloitteinen, innostut tuloksista ja nautit onnistumisista. Olet innostava tiimipelaaja ja verkostoidut nopeasti. Ymmärrät, että hyvät tulokset syntyvät hyvistä sisällöistä.  

Tarjoamme sinulle innostavan työpaikan ja vakituisen työsuhteen menestyvässä mediatalossa, huippukivat työkaverit ja vakavaraisen perheyhtiön edut. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 19.12. klo 10-11, perjantaina 20.12. klo 10-11 ja tiistaina 7.1. klo 12-13 team leader Mervi Rantakari, p. 050 414 4252 tai meilitse mervi.rantakari@a-lehdet.fi. 

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 12.1.2020.