Luottoriskipäällikkö
S-Pankki Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme Luottoriskipäällikköä  vakituiseen työsuhteeseen Luottoriskien hallinta -tiimin esimieheksi Helsinkiin.

Millaista työtä tarjoamme?

 • Luottoriskitiimin esimiehenä sinulla on vastuu luottoriskien hallinnasta, toiminnan järjestämisestä ja kehittämisestä.
 • Vastaat luottosalkun hallinnassa ja odotettavissa olevien luottotappioiden laskennassa käytettävistä pankin PD, LGD, CCF ja EAD -luottoriskimalleista sekä automaattisissa luottoarvioinneissa ja -päätöksissä käytettävistä menetelmistä, malleista ja kriteereistä.
 • Lisäksi yksikkö vastaa luottoriskien hallinnan ohjeistuksista tietyiltä osin.
 • Tehtävässä tuet operatiivista johtoa luottoriskin arvioinnissa, hallinnassa ja kehittämisessä sääntelyn vaatimukset huomioiden.

Mitä odotamme sinulta?

 • Tehtävän hoitaminen vaatii laajaa osaamista sekä usean vuoden kokemusta luottoriskien hallinnasta finanssialalla.
 • Sinulla on valmentava johtamistapa.
 • Osaat hahmottaa ja implementoida laajoja kokonaisuuksia.
 • Pystyt kommunikoimaan  sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
 • Olet oma-aloitteinen, innostunut ja uskallat tuoda esiin uusia näkökulmia.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo yhdeksän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa riskienhallintajohtaja Petri Viertiö  6.5, 7.5. ja 12.5.2021. Tavoitat Petrin numerosta  050 4234465.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 16.5.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot