(Poistunut julkaisusta)

Luottoriskianalyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen.

Haemme vakituiseen tehtävään Riskienhallinnan Riskipositiot–osaston Luotto- ja operatiiviset riskit -yksikköön luottoriskianalyytikkoa. Toimipaikka sijaitsee Vallilassa.

LUOTTORISKINALYYTIKKO

Toimesi tarkoituksena on OP Ryhmän luottoriskimallien monitorointi ja monitoroinnin kehittäminen.

Oletko se sinä?

Tämä tehtävä on omiaan riskimalleihin perehtyneelle asiantuntijalle, jolta löytyy vakuuttavien esiintymistaitojen lisäksi myös kykyä esittää monimutkaisetkin asiat selkeästi kirjallisena. Työskentelytyyliäsi kuvaavat sanat analyyttinen ja ratkaisuhakuinen. Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä työssäsi tehokkaasti ja tunnistat luottokelpoisuuden kannalta oleellisen tiedon.

Sinulla on vahva tietokantaosaaminen ja osaat hyödyntää sujuvasti eri ohjelmistotyökaluja (esim. SQL). Roolissasi tarvitset vahvaa kvantitatiivista- ja tilastollista analyysiosaamista. Finanssialan ja pankkiliiketoiminnan aiempi tuntemus lasketaan eduksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan paineensietokykyä, nopeaa reagointikykyä ja taitoa strukturoida omaa työtä. Ylempi korkeakoulututkinto (esim. tilastotiede tai matematiikka) auttaa sinua menestymään tehtävässä sekä sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kieli katsotaan etuna.

Mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän lisäksi saat kollegaksesi riskienhallinnan kovan luokan ammattilaisia, joilla on hyvä yhteishenki ja vahva tekemisen meininki. Tehtävässä hyppäät OP Ryhmän Riskienhallinnan keskiöön ja pääset tarkastelemaan liiketoimintaa läpi koko organisaation.

Tästä eteenpäin

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää! Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi OPn Uramahdollisuus-sivustojen kautta viimeistään 31.5.2018.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai yksikössämme työskentelystä, Kai Lindqvist kertoo sinulle mielellään lisää: puh. +358 10 25 25231.