(Poistunut julkaisusta)

Luottopäätösstrategi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Tule kanssamme toteuttamaan luottopäätöksenteon automaatiota koodaavaan liiketoimintaorganisaatioon. Vastaamme automaattisten luottopäätös-, maksukyky- ja hinnoittelumallien kehityksestä pankkitoiminnassa.

Luottopäätösstrategi / Credit Modeler

Haemme Helsinkiin luottopäätösstrategia kehittämään automatisoituja luottopäätösprosesseja vähittäisasiakkaille. Tehtävässäsi toteutat pankkitoiminnan luottohakemus- ja päätösprosessin kehitystyötä sekä seuraat vastuualueesi luottoportfolion kehitystä. Tehtävässäsi vaikutat rahoitusliiketoiminnan tuloksellisuuteen, luottoriskeihin, asiakaskokemukseen ja palveluprosessien automaatioasteeseen.

Yksikkömme vastaa digitaalisen luottopäätöksenteon laadusta ja kehittämisestä OP-ryhmässä. Työnkuvaamme sisältyy luottopäätöksenteon lisäksi luottoprosessia kehittävää mallinnusta, analysointia sekä tehtävässä tarvittavien työkalujen ja raportoinnin kehittämistä.

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet ratkaisukeskeinen, analyyttinen ja ajattelet loogisesti. Yhdistät teoriaa ja käytäntöä liiketoimintaa edistävällä tavalla.

Pystyt työskentelemään hyvin myös paineen alla ja omaksumaan uusia asioita myös nopealla aikataululla. Viestintätaitosi ovat erinomaiset ja osaat esittää monimutkaistenkin ratkaisujen punaisen langan. Olet innoissasi mahdollisuudesta olla osa tiimiä, joka kannustaa, neuvoo ja haastaa toisiaan!

Jaat tekemisen palomme päästä luomaan uutta ja intomme nähdä oman työn lopputuloksen konkreettisesti asiakkaalla asti. Työssä oppiminen on meille tärkeää eikä kaikkea tarvitse heti osata, sillä kehitystä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Tehtävässä ovat eduksi esimerkiksi jotkin seuraavista - kaikkea ei tarvitse osata!

  • Kokemus luottopäätöksenteosta rahoitusprosessissa
  • Relaatiotietokannat tai suurien datamäärien käsittely
  • Aiempi kokemus BI-raportoinnista (esim. Tableau, QlikView, QlikSense)
  • Tilastokeskeinen ohjelmointi (esim. Python, R,)

Tartu mahdollisuuteen

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä ole yhteydessä rekrytoivaan esimieheen: Mika Myllykangas puh. 040 762 1593 vastaa kysymyksiisi mielellään. Voit myös lähettää Mikalle kysymyksesi sähköpostitse mika.myllykangas(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 18.3.2019 mennessä OP Uramahdollisuudet -sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia ja etenemme haastatteluihin aktiivisesti jo hakuaikana.