(Poistunut julkaisusta)

Luottopäätösasiantuntija-trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Luottohallinnon Luottopäätökset-yksikköämme Helsingissä nyt Luottopäätösasiantuntija-traineella!

 

Luottopäätösasiantuntija-trainee

 

Olet osa tiimiä, jossa huippuammattilaiset työskentelevät autokaupan- ja myyntirahoituksen luottohakemusten parissa. Tärkeimmät työtehtäväsi ovat luottopäätösten tekeminen digitaalisten työkalujen avustamana, asiakkaiden luottokelpoisuuden analysointi sekä ajoittain hektinen puhelinpalvelu. Työskentelet pääosin toimistoaikoina, mutta asiakaspalveluaikamme puitteissa tulisit työskentelemään pari kertaa viikossa iltavuorossa klo 18 asti sekä noin kerran kuukaudessa lauantaina.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva tradenomi- tai muu kaupallisen alan opiskelija. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja katsomme erityisesti eduksesi ruotsin osaamisen. Tiimissämme on reipas tekemisen meininki, joten tiimiimme sopii trainee, joka nauttii hihojen käärimisestä ja yhdessä tekemisestä.

 

Työ on luonteeltaan nopeatempoista, joten tehtävässä menestyy henkilö, jolla on takataskussaan kykyä priorisoida ja pitää lankoja käsissään vaihtelevien työtehtävien välillä. Katsomme eduksesi, mikäli olet työskennellyt aikaisemmin asiakaspalvelutehtävissä tai sinulla on kokemusta puhelintyöstä. Tehtävässä menestymistä auttaa, mikäli sinulta löytyy entuudestaan kokemusta tilinpäätöstietojen analysoinnista tai auto-/myyntirahoituksen parista.

 

Muutama sana meistä…

 

Luottohallinto -osaamiskeskus vastaa OP Yrityspankin ja OP Korttiyhtiön luottopäätöksenteosta ja luottoriskinotosta, digitaalisten luottopäätöksentekotyökalujen kehittämisestä, luottokelpoisuuden arvioinnista ja vakuusarvioinnista. Osa tehtävistä koskee laajemmin OP Ryhmää.

 

Pääset osaksi innostunutta ja dynaamista tiimiämme, joka koostuu niin uransa alkutaipaleella olevista ammattilaisista, että kokeneemmista konkareista.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Traineena saat loistavan mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi vauhdikkaassa ympäristössä luottopäätösten maailmassa. Tarjoamme sinulle kattavan ensikosketuksen rahoitusyhtiötuotteisiin ja pääsetkin trainee-jakson aikana kasvattamaan tuotetuntemustasi ja kasvamaan alan osaajaksi.  Saat kattavan perehdytyksen jälkeen mahdollisuuden työskennellä täysin itseohjautuvasti itsenäisesti päätöksiä tehden unohtamatta kuitenkaan tiimityöskentelyä.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800/ kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Suhonen, puh. 040 562 4967 arki-iltapäivisin klo 14-16

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.