Luottopäällikkö, Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Toimintojemme kulmakivinä ovat avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus. Kestävän kehityksen osa-alueita Wihurin Teknisessä Kaupassa ovat ympäristön huomioon ottaminen sekä sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.

 

Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi, korjaamolaitteet, trukit, ympäristönhoitokoneet, työkalut, työstökoneet, maarakennuskoneet ja moottorit.

 

Etsimme nyt asiakkaamme Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle luottopäällikköä Vantaalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsopimus tehdään suoraan Wihuri Oy Teknisen Kaupan ja valitun henkilön välille.

 

Sinulla on akateeminen koulutustausta kaupalliselta ja/tai juridiikan alalta sekä vahvaa kokemusta luoton- ja riskienhallinnasta. Osaat tulkita yritysten tilinpäätöstietoja ja tunnuslukuja. Sinulla on myös kokemusta projektityöskentelystä ja projektien vetämisestä. Olet kehitysorientoitunut, tartut asioihin, osallistut ja osallistat.

 

Esimiehenä olet luotettava ja osaat jakaa vastuuta tasapuolisesti. Olet rauhallinen sekä rauhoittava persoona ja hoidat tehtävääsi määrätietoisesti sekä jämäkästi. Tartut haasteellisiin tilanteisiin ammattimaisesti ja saat ihmiset luottamaan itseesi. Aikaisempi kokemus perintä- ja sopimusjuridiikasta katsotaan eduksesi.

 

Luottopäällikkönä sinulla on vastuu luotonvalvontatiimisi toiminnasta ja toimit sen esimiehenä. Vastuualueisiisi kuuluvat luotonvalvonta sekä yhteydenpito perintää hoitaviin yhteistyökumppaneihin. Hoidat myös nimettyjä asiakkuuksia ja selvität yritysasiakkaisiin liittyviä taustoja. Toimit myynnin tukena asiakashankinnan suunnittelussa. Pidät huolta yrityksen luottopolitiikan toteutumisesta hallitusti. Tarvittaessa toimit luotonvalvojien sijaisena. Osallistut toimintojen kehittämiseen ja viet asioita sovittuun suuntaan.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen paikan yrityksessä, jossa tehdään työtä tiimissä. Tehtävässä sinulla on näköalapaikka yrityksen toimintaan, mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja mukavan, osaavan tiimin.

 

Jos tämä tehtävä tuntuu juuri sinulle tehdyltä, laita hakemus 26.5.2019 mennessä www.adecco.fi –sivulla. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet tehtävään paras valinta. Lisätietoja tehtävästä saat Adeccosta numerosta 0407795541 / Senior HR Consultant Sisko Lahtinen.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268431
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa