(Poistunut julkaisusta)

Luottokonsultti
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme joukkoomme sinua,

Luottokonsultti

vahvistamaan Informaatio ja Analytiikka -tiimiämme. 

Tiimimme välittää luottotietoja ja tekee luottosuosituksia asiakkaidemme puolesta. Luottokonsulttina toimit pienen tiimimme aktiivisena jäsenenä, ja työpäiväsi koostuvat pääasiassa yritysten luottokelpoisuuden analysoinnista ja seurannasta sekä asiakaspalvelusta.

Sinulla on soveltuva kaupallisen alan koulutus (esim. tradenomi) sekä kiinnostusta yritysten taloudellisen tilanteen sekä maksukyvyn arviointiin. Haluat tukea asiakkaidemme liiketoimintaa riskianalyysein etkä vierasta numeroiden kanssa työskentelyä. Tarvitset työssäsi asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä menestyvän ja kehittyvän organisaatiomme tuen. Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa ja pääset kehittämään osaamistasi monipuolisten haasteiden parissa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka.

Hae luottokonsultiksi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteesta www.intrum.fi/rekry tai klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Hakuaika päättyy 24.3.2019, mutta aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Tuomainen: timo.tuomainen@intrum.com