(Poistunut julkaisusta)

Luottokäsittelijä, Komplett Bank (Oslo)
Komplett Bank ASA

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Oletko kiinnostunut mielenkiintoisesta mahdollisuudesta työskennellä ulkomailla kansainvälisessä pankissa? Haluatko löytää pitkäaikaisen tehtävän työyhteisössä, jossa vaalitaan rentoa yrityskulttuuria ja tarjotaan kehittymismahdollisuuksia?

Komplett Bankin työyhteisössä työskentelee jo noin 150 työntekijää. Yrityksellä on vahva halu kasvaa ja nyt haemmekin lisävahvistusta luottokäsittelijätiimiin Osloon. Työsuhde on vakituinen ja työt tehtävässä alkavat mahdollisimman pian, vielä vuoden 2019 aikana. Päivittäinen työaika ajoittuu klo 8-16 välille.

Mitä luottokäsittelijän tehtäviin kuuluu

Päätehtävänäsi on tarkistaa ja käsitellä kuluttaja-asiakkailta tulevat laina- ja luottokorttihakemukset. Tehtävässäsi käsittelet luottohakemuksia ja teet luottopäätöksiä itsenäisesti. Tämän lisäksi tehtäväsi koostuvat tarvittaessa lisätietojen selvittämisestä luotonhakijoilta jälleenrahoitettavien luottoihin liittyen sekä muusta luottoihin liittyvästä kommunikoinnista.

Mitä toivomme uudelta kollegaltamme

Toivomme löytävämme henkilön, jolla on aikaisempaa kokemusta (1-2 vuotta) luottojen myöntämisestä tai rahoitusalan osaamista. Edellytämme kuitenkin, että hakijalta löytyy:

  • sujuva suomen kieli ja vähintään hyvä englannin kielen osaaminen
  • uskallusta tehdä itsenäisiä päätöksiä ja ratkaisukeskeisyyttä
  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Osaksi Komplett Bankin työyhteisöä

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Norjaan monikulttuuriseen työyhteisöön, jossa panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen niin töissä kuin myös työajan ulkopuolella. Haluammekin tarjota sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mukavan työporukan lisäksi:

  • mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja olla osana kehittyvää työympäristöä
  • mahdollisuuden päästä tutustumaan Oslon ja tämän lähiseudun valloittaviin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja hankkia lisää kokemuksia maailmalta
  • tukea käytännön järjestelyissä muuttoa suunnitellessasi
  • muuttoavustusta 2500 €

Lue lisää Komplett Bankista työnantajana

Lisätietoja

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään tehtävään tai käytännön asioihin liittyen, niin ole rohkeasti yhteydessä rekrytointia hoitavaan henkilöön Laura Hannilaan p. 043 824 3431. Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ulkomailla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian rekrytointiprosessin etenemisestä.