(Poistunut julkaisusta)

Luottojohtaja
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haemme Pohjolan Osuuspankin Yrityskonttoriin

LUOTTOJOHTAJAA

Luottojohtajana johdat nimettyä luottosalkkua ja vastaat sen laadusta. Vastaat nimettyjen yritys- ja instituutioasiakkaiden luottoriskien arvioinnista sekä riskinotto- ja kovenanttipolitiikasta. Lisäksi osallistut pankin rahoituspäätösprosessiin ja sen kehittämiseen.

Odotamme valittavalta luottojohtajalta vahvaa yritysrahoitusosaamista, aktiivisuutta seurata rahoitusmarkkinoita ja pankin taloudellisen toimintaympäristön muutoksia. Hahmotat liiketoimintaa kokonaisuudessaan, tunnistat rahoituksen riskit ja ymmärrät digitaalisuuden pankkiliiketoiminnalle tuomat mahdollisuudet. Ratkaisukeskeinen myynti on lähellä sydäntäsi ja osaat vakuuttaa ja vaikuttaa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö-ja vuorovaikutustaidot sekä kyky tehdä päätöksiä. Hyvä kielitaito sekä kaupallinen koulutus auttavat sinua menestymään tehtävässä. Työssäsi liikut koko pankin toimialueella.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään pankissa, joka on Lapin yritysten vahva kumppani. Joustava ja huippuasiantuntijoista koostuva tiimi auttaa sinua työssäsi ja työskentelemme yhdessä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja työskennellä yhdessä osaavien työkavereiden kanssa sekä vahvan OP Ryhmän edut.

Jos tunnistit itsesi, pankinjohtaja Markku Härkönen, puh. 010 2539 418 kertoo mielellään lisää tehtävästä ja meistä. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi osoitteessa OP urasivujen kautta viimeistään 29.3.2018.