Luotonvalvonnan ja maksuliikenteen asiantuntija
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme talousosastollemme luotonvalvonnan ja maksuliikenteen asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään. Määräaikaisuus kestää vuoden 2020 loppuun.

Tehtäviisi kuuluvat luotonvalvonnan hoitaminen ja siihen liittyvät analyysi- ja raportointitehtävät. Hallinnoit yrityksen luottovakuutusportfoliota ja ylläpidät ajantasaista, luotonvalvontaa tukevaa asiakastietoa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Vastaat yrityksen laskusaatavien myynnin toteutuksesta, teknisestä toimivuudesta ja raportoinnista. Hoidat yrityksen maksuliikennettä yhdessä maksuliikennepäällikön kanssa ja tuet liiketoimintoja kaupan rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.  Lisäksi osallistut taloushallinnon erillisprojekteihin, analyysi- ja raportointitehtäviin sekä kehitysprojekteihin.

Toivomme sinulta hakijana soveltuvaa koulutusta tai kokemusta yrityksen taloushallinnon tehtävistä ja maksuliikenteen hoidosta. Aiempi kokemus luotonvalvonnasta, myyntireskontran hoitamisesta, laskusaatavien myynnistä tai kaupan rahoituksesta on eduksi tehtävässä.

Henkilönä olet aktiivinen, yhteistyökykyinen ja huolellinen. Tehtävä vaatii tarkkaa ja täsmällistä, yksityiskohtiin keskittyvää työskentelytapaa. Osaaminen toiminnanohjausjärjestelmistä sekä MS Office-ohjelmistoista on tehtävässä tarpeen, ja etenkin Excel-osaamisesi on oltava hyvällä tasolla. Tarvitset myös hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja tehtävästä:

Sinikka Rinne, maksuliikenne - ja luotonvalvontapäällikkö,
puh.040 841 0790, sinikka.rinne@kotkamills.com.

Tehtävän hakuaika päättyy sunnuntaina 15.12.2019.

Teethän hakemuksesi pian, sillä saatamme haastatella henkilöitä myös hakuajan ollessa käynnissä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot