(Poistunut julkaisusta)

Luotonvalvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.
   
Haemme Luotonvalvojaa Konserniyhtiöiden perintätiimiin OP Yrityspankin rahoitusyhtiötuotteiden oikeudellisen perinnän tehtäviin Helsinkiin. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 asti.
 
Tiimin tehtävänä on tarjota OP Yrityspankille luotonvalvonnan palveluita rahoitusyhtiötuotteiden saralla. Niitä on mm. puhelinperintä, maksuaikojen neuvottelu, sopimushoito ja saatavakannan seuranta.
 
Tehtävästä


Luotonvalvojana hoidat OP Yrityspankki Oyj:n luotonvalvontaa sovitun palvelukuvauksen mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu rahoitusyhtiötuotteiden erääntyneiden saatavien perintä ja luotonvalvonta, kuten manuaaliset perintätoimenpiteet, puhelinperintä ja maksuaikojen neuvottelu, sopimushoito, vakavien maksuhäiriöiden seuranta sekä niistä aiheutuvat toimenpiteet.


Tiimi vastaa perintäjärjestelmän osalta tuoteominaisuuksien ja asiakaspalveluprosessien kehittämisestä, ja tähän työhön pääset itsekin antamaan oman panoksesi. 


Mitä odotamme sinulta
 
Sinulla on rahoituksen monipuolista ja vahvaa osaamista erityisesti rahoitusyhtiötuotteista (esim. työkokemus rahoitusyhtiön luotonvalvonnasta). Luotonvalvojana hyödynnät erinomaisia vuorovaikutustaitojasi ja ongelmanratkaisukykyäsi. Olet analyyttinen ja osaat suunnitella ja priorisoida omaa työtäsi. Rakennat yhteistyötä taitavasti ja oma-aloitteisesti. Et pelkää muutoksia ja omaksut helposti uusia toimintatapoja.
 
Työ edellyttää perintään liittyvän juridiikan riittävää osaamista, rahoitusyhtiötuotteiden säännösten ja ohjeiden tuntemista sekä lakien ja ohjeiden määräysten soveltamistaitoa.
 
Lisäksi edellytämme
 
•    perintäosaamista
•    erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää suullista ja kirjallista englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa
•    järjestelmäosaamista
•    kaupallista koulutusta, esim. tradenomi

 
Tarjoamme sinulle
 
Pääset kehittymään ja käyttämään rahoitusosaamistasi luotonvalvonnan tehtävissä. Tueksesi saat asiantuntevan tiimin sekä alan moderneimmat työvälineet.
 
Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
 
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Innostuitko? Hae tehtävää 19.10. mennessä. Lisää hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi sekä kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Otto Koikkalainen puh. 050 597 8763 ti 6.10. 20 klo 15-16 tai otto.koikkalainen(at)op.fi. 

 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.