(Poistunut julkaisusta)

Luotonvalvoja
Oy Teboil Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Oletko hyvät vuorovaikutustaidot omaava, jämpti ja neuvottelutaitoinen asiakaspalvelun ammattilainen? Nautitko asiakaspalveluympäristössä työskentelystä ja opit nopeasti käyttämään erilaisia tietokonejärjestelmiä? Jos vastasit kyllä - kuulostat etsimältämme henkilöltä!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme luotonvalvojaa Oy Teboil Ab:n liiketoiminnan tukipalveluihin hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevaan moderniin pääkonttoriimme Vantaalle.  

Luotonvalvojana toimit tiiviissä noin kymmenen hengen luotonvalvontatiimissä, jossa huolehdit luottohakemusten käsittelystä, luottolimiittien seurannasta, myyntisaatavien perinnästä sekä asiakkaiden neuvonnasta. Asiakaspalvelun lisäksi myös erilaisten tietokonejärjestelmien käyttö on olennaisessa osassa luotonvalvojan työnkuvaa.

Hyvän taustan tehtävässä menestymiseen antaa kaupallinen koulutus sekä kokemus luotonhallinnasta tai vastaavista tehtävistä. Olemme osa suurta kansainvälistä konsernia, joten työssä tarvitaan suomen kielen taidon lisäksi ruotsin ja englannin kielen taitoa sujuvan kommunikoinnin onnistumiseksi.  

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työn vakavaraisessa yhtiössä, jonka pitkät työsuhteet kertovat henkilöstön viihtyvyydestä ja sitoutumisesta. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään ja saat osaavan huipputiimin tuen. Meillä on kannustava työkulttuuri ja panostamme työntekijöidemme ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Meillä on myös monipuoliset ja henkilöstömme arvostamat henkilöstöedut kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietuihin oikeuttava kortti sekä oma harrastekerho.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@teboil.fi viimeistään 15.9.2019. Olethan nopea, sillä käsittelemme hakemuksia ja otamme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Luotonvalvonnan tiiminvetäjä Minna Aaltonen vastaa ilomielin kysymyksiisi sähköpostitse minna.aaltonen@teboil.fi tai puhelimitse ke 4.9. ja pe 6.9. klo 9.00-11.00  puh. 040 740 88 38.