Luotonvalvoja, Wihuri Oy Tekninen Kauppa 
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2019

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Toimintojemme kulmakivinä ovat avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus. Kestävän kehityksen osa-alueita Wihurin Teknisessä Kaupassa ovat ympäristön huomioon ottaminen sekä sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.

 

Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi, korjaamolaitteet, trukit, ympäristönhoitokoneet, työkalut, työstökoneet, maarakennuskoneet ja moottorit.

 

Etsimme nyt asiakkaamme Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle luotonvalvojaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen. Työsopimus tehdään suoraan Wihuri Oy Teknisen Kaupan ja valitun henkilön välille.


Työhösi luotonvalvojana kuuluvat luottotietojen tarkistus ja luottopäätökset luottopolitiikan mukaisin valtuuksin, vakuuden määrittely, vakuusneuvottelut asiakkaiden kanssa ja vakuuksiin liittyvät tehtävät, puhelin- ja kirjeperintä sekä tarvittavat toimenpiteet luottokauppasuhteeseen. Pidät huolta yrityksen luottopolitiikan toteutumisesta hallitusti.


Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta luotonvalvonnasta ja taloushallinnon tehtävistä. Kokemuksen luottovakuutuksen käytöstä vakuusmuotona laskemme eduksesi. Sinulla on esimerkiksi korkeakoulu- tai amk-tutkinto taloushallinnon tai rahoituksen koulutusohjelmasta. Mikäli olet aikaisemmin käyttänyt työssäsi SAP-toiminnanohjausjärjestelmää, auttaa se sinua tehtävässä.


Työssäsi olet analyyttinen ja numerotarkka, mutta myös asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja saat valmista aikaan myös kiireen keskellä. Neuvottelutaitosi ovat erinomaiset. Et kaihda myöskään rutiinitehtävien tekemistä.

 

Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi. Olet rauhallinen sekä rauhoittava persoona ja hoidat tehtävääsi määrätietoisesti. Tartut haasteellisiin tilanteisiin ammattimaisesti ja saat ihmiset luottamaan itseesi.

 

Sinulla on mahdollisuus saada mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jossa tehdään työtä tiimissä. Tehtävässä sinulla on näköalapaikka yrityksen toimintaan ja mahdollisuus kehittyä. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja mukavan, osaavan tiimin. Työskentelypaikka on Vantaalla.

 

Jos tämä tehtävä tuntuu juuri sinulle tehdyltä, laita hakemus 26.5.2019 mennessä adecco.fi –sivulla. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet tehtävään paras valinta. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 0407795541 / Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268499
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa