(Poistunut julkaisusta)

Luotonvalvoja Turkuun
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme nyt Turun talouspalvelukeskukseen

LUOTONVALVOJAA 

Työskentelet osana luotonvalvonnan tiimiä ja vastaat luotonvalvonnan monipuolisista työtehtävistä nimetyn vastuualueen osalta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakkaiden luottokelpoisuuden arviointi ja seuranta, luottopäätösten tekeminen sekä maksujen valvonta. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja teet yhteistyötä sekä sisäisten, että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Taloushallinnon osaajana työotteesi on tarkka ja huolellinen. Kiinnität huomiota yksityiskohtiin, mutta näet samalla kokonaiskuvan sekä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet. Haluat jatkuvasti kehittää työtapojasi ja työhön liittyviä prosesseja. Olet joustava ja ystävällinen tiimipelaaja, sekä jaat yrityksemme arvot.

Sinulta odotamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta perinnän ja luotollisen kaupankäynnin tehtävistä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikointia suomeksi
  • Itsenäistä, täsmällistä ja tarkkaa työotetta
  • Hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
  • MS Office-ohjelmien hallintaa ja kokemusta eri talousjärjestelmien käytöstä
  • Eduksi katsomme kokemuksen Microsoft Dynamics AX- järjestelmän käytöstä sekä ruotsin ja englannin kielen osaamisen

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön maatalouskaupan johtavassa yrityksessä. Henkilöstöllämme on monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut. Työkavereina sinulla on asiantuntevat ja kokeneet taloushallinnon ammattilaiset.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukeskuspäällikkö Pauliina Poutanen keskiviikkona 2.10. klo 11-16 ja maanantaina 7.10. klo 9-13 p. 010 402 7019 tai sähköpostitse pauliina.poutanen@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen lähettämällä hakemuksesi viimeistään 13.10.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.