Luotonvalvoja (ruotsin kielen osaaja)
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Perintä- ja luotonvalvonta -yksikkö tarjoaa osuuspankeille palveluita, jotka mahdollistavat maksuvaikeuksissa olevien asiakkaiden yhdenmukaisen ja ratkaisuhakuisen hoidon.

Haemme nyt OP luotonvalvonta -tiimiin ruotsin kielen taitoista luotonvalvojaa vakituiseen tehtävään. Toimipaikkana voi olla Helsinki, Tampere tai Oulu.

Tehtävästä

Luotonvalvojana hoidat keskitettyä luotonvalvontaa osuuspankkien kanssa sovitun palvelukuvauksen mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu pankkituotteiden lainarästien hoitaminen ja maksuaikojen sopiminen asiakkaiden kanssa. Hoidat mm. neuvottelut velallisen, takaajien ja pantinantajien kanssa ja muut tehtäviin kuuluvat muut luotonvalvonnan tekemiset, kuten mm. perintään siirrot.

Tehtävässä menestymisen eväät

Sinulla on rahoituksen monipuolista ja vahvaa osaamista (esim. työkokemus rahoitusneuvottelijana) sekä kokemusta ruotsinkielisestä asiakaspalvelutyöskentelystä. Luotonvalvojana hyödynnät erinomaisia vuorovaikutustaitojasi ja ongelmanratkaisukykyäsi. Olet analyyttinen ja osaat suunnitella ja priorisoida omaa työtäsi. Rakennat yhteistyötä taitavasti ja oma-aloitteisesti. Et pelkää muutoksia ja omaksut helposti uusia toimintatapoja.

Työ edellyttää perintään liittyvän juridiikan riittävää osaamista, vakuusoikeudellisten säännösten ja ohjeiden tuntemista sekä lakien ja ohjeiden määräysten soveltamistaitoa.

Lisäksi edellytämme:

  • perintäosaamista
  • erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää suullista ja kirjallista ruotsin ja englannin kielen taitoa
  • järjestelmäosaamista (esim. Osuva)
  • kaupallista koulutusta, esim. tradenomi

Tarjoamme sinulle

Pääset kehittymään ja käyttämään rahoitusosaamistasi luotonvalvonnan tehtävissä. Tueksesi saat mukavan tiimin sekä alan moderneimmat työvälineet upeissa toimitiloissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Gröhn, puhelimitse 050 3077 742, 19.1. klo 13-14, 25.1. klo 11-12.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 27.1.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyt ja haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot