(Poistunut julkaisusta)

Luotonvalvoja / myyntireskontranhoitaja, Lujabetoni Oy, Siilinjärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsimme asiakkaallemme Lujabetoni Oy:lle luotonvalvojaa/ myyntireskontranhoitajaa kahden vuoden määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen, mutta jatkomahdollisuus on olemassa. Kyseessä on kokopäiväinen työ ja työtä tehdään toimistotyöaikaan. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille.

Työtehtävässäsi tulet hoitamaan Lujabetonin luotonvalvontaa ja myyntireskontraa. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluu muun muassa luotonvalvonta, myyntireskontran hoito, reklamaatioiden koordinointi, takausten hallinnointi sekä monipuoliset toimistopalvelutehtävät. Luotonvalvonnassa huolehdit asiakkaiden luottorajojen ylläpidosta, luottokelpoisuuden seurannasta sekä maksujen valvonnasta. Teet tiivistä yhteistyötä ulkoisen perintätoimiston, myynnin, asiakkaiden sekä koko taloushallinnon tiimin kanssa. Toimit myös muiden taloushallinnon asiantuntijoiden sijaisena.

Tulet työskentelemään Lujabetonin pääkonttorissa Siilinjärvellä osana taloushallinnon tiimiä. Tässä tehtävässä sinulle on erinomainen tilaisuus kehittää osaamistasi kasvavassa ja kehittyvässä betoniteollisuusyrityksessä. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo työkokemusta hankkinut, tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään sekä joustavan ja asiantuntevan tiimin tuen.


Edellytämme sinulta

Sopivaa koulutusta esim. tradenomi tai vastaava
Aiempaa kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta ja myyntireskontrasta
Oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Hyvää paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Hyvää tietoteknistä osaamista, tehtävässäsi tulet toimimaan myyntireskontran pääkäyttäjänä.
Sujuvaa englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja laajaan työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi