Luotonvalvoja kesäksi K-Ryhmään, Helsinki
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Etsimme luotonvalvojaa rakentamisen ja talotekniikan Credit Control-yksikköön


Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesäksi luotonvalvojaa auttamaan rakentamisen ja talotekniikan luotonhallinnan tehtävissä. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään mielekkäitä osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. Vastaat erityisesti ulkoisesta ja sisäisestä asiakaspalvelusta luotto-asioissa vaihtelevissa tilanteissa ja eri palvelukanavissa. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


Odotamme sinulta:
- kaupallista opinto- tai työtaustaa
- asiakaspalvelutaitoja, toimistotyökokemusta tai halua hankkia sitä
- perustietotekniikan tuntemusta (Office), SAP:n tuntemus on etu
- rohkeaa asiakastyöasennetta ja paineensietokykyä joskus ruuhkaisessa ja vaihtelevissa tilanteissa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan luotonvalvonnassa kehittyvään organisaatioon ja arvokasta työkokemusta tulevaisuuden urasi kannalta
- työtä osaavassa ja huumorintajuisessa tiimissä avoimessa ilmapiirissä
- kattavan perehdytyksen kesän alussa
- mahdollisuuden aloittaa keväällä tuntityössä opintojen ohessa ja jatkaa mahdollisesti siinä myös syksyllä, tilanteesi ja toiveiden mukaan.


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.2020-30.9.2020 (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa Annamaria Hartikainen, puh. 0407728857 tai Jukka Yli-Sirniö, puh. 050 5914592.
Lähetä hakemuksesi 21.2.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot