(Poistunut julkaisusta)

Luotonvalvoja - Hyvinkää
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2020

Oletko aidosti asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka nauttii tiiviistä työrytmistä ja yhteistyön tekemisestä eri tahojen kanssa? Tule taloon, jossa tehdään tulosta osaavien työntekijöiden ansiosta ja työntekijöistä välitetään!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava teknisen tukkukaupan yritys, joka tarjoaa alan laajimman valikoiman tuotteita ja ratkaisuja rakennus-, asennus-, huoltoyrityksille sekä teollisuudelle. Koska toimimme b-to-b-markkinoilla, asiakasyritysten luotonvalvonta on yksi kannattavuutemme kannalta tärkeistä toiminnoista.

Luotonvalvontatiimin tehtävänä on yhdessä myynnin kanssa varmistaa, että asiakkaillamme on sopivat luottorajat mutkattoman asiakaskokemuksen takaamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, kun asiakas haluaa avata tilin Ahlsellille, luotonvalvojat määrittelevät tilin luottorajan suosituksiin ja yrityksen tilanteeseen perustuen ja seuraavat, etteivät rajat ylity.

Haemme nyt luottotiimiimme mutkattomalla palveluasenteella varustettua LUOTONVALVOJAA n. 9 kuukauden äitiysloman sijaisuuden ajaksi lokakuun alusta lähtien.

Tehtävänkuvasta lyhyesti:

Luotonvalvoja neuvoo ja ohjeistaa asiakkaita useimmiten puhelimitse maksusuunnitelmien suhteen sekä selvittää myöhässä olevia maksuja yhdessä asiakkaiden, myyntihenkilöstön ja välillä myös perintätoimiston kanssa. Luotonvalvojan tehtäviin kuuluu myös asiakkaan maksukyvyn ja luottokelpoisuuden määrittely, puhelin- ja kirjeperintä sekä korkolaskutus.

Tästä vuoden vaihteessa kirjoitetusta artikkelista >> voit tarkemmin tutustua luottotiimiin ja siihen, mistä he työssään pitävät. Tiimin konkari Tuula on kuitenkin jo siirtynyt eläkkeelle.

Kuka sinä olet:

Tähän tehtävään sopivalla henkilöllä on positiivinen, mutkaton lähestymistapa välillä hankaliinkin asiakaspalvelutilanteisiin ja hyvä kiireensietokyky. Kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti heidän tarpeitaan kuunnellen. Lisäksi olet tarkka, huolellinen ja aikaansaava. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa niin puhelimitse, kasvotusten kuin kirjallisesti. Lisäksi erityisesti kirjallinen englannin kielen taitosi on hyvä, sillä osa asiakkaista puhuu asioi pääasiassa englanniksi. Kaupallinen koulutus ja myyntireskontran tai luotonvalvonnan aiempi kokemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut rooliin. Meille tärkeintä on kuitenkin se, että olet aidosti asiakaspalveluhenkinen tyyppi ja sinulla on halu tehdä työsi huolella loppuun. Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kantaa vastuuta.

Miksi Ahlsellille:

Meillä Ahlsellilla pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Vuosittaisessa työtyytyväisyystutkimuksessamme työntekijämme ovat antaneet erityistä kiitosta siitä, että:

  • Kollegat ovat osaavia ja avuliaita.
  • Työnsisältö on mieleistä.
  • Esimiehet ovat osaavia ja tukevat itsenäistä työskentelyä kertomalla odotukset selkeästi ja auttavat niihin pääsemisessä.
  • Työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino on hyvä.
  • Työ tarjoaa kehitysmahdollisuuksia ja monet ovatkin tehneet pitkää uraa talon sisällä eri tehtävissä.

Lisäksi yrityksemme on vakavarainen ja voimakkaasti kehittyvä, joten se tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia. Toimintaamme ohjaavat arvomme: mutkattomuus, avoimuus ja vastuunkanto.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, älä aikaile vaan lähetä hakemuksesi nettisivuillamme www.ahlsell.fi/rekry pikemmiten, kuitenkin viimeistään 31.8.2020 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottopäällikkö Minna Röyttä, puh. +358205845319, kun palaa lomilta 26.8. eteenpäin.

Tervetuloa Ahlsellille!

Psst.. Urasivuiltamme löydät lisätietoja rekrytointiprosessistamme>>sekä siitä, millaista porukkaa meillä on töissä>>!

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.