(Poistunut julkaisusta)

Luotettavuusinsinööri
UPM Biojalostamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt Luotettavuusinsinööriä Biojalostamon kunnossapitoon Lappenraantaan.

UPM Biopolttoaineet aikoo merkittäväksi toimijaksi korkealaatuisissa, kehittyneissä liikenteen biopolttoaineissa. Biopolttoaineet ovat olennainen osa UPM:n Biofore-strategiaa, joka yhdistää bio- ja metsäteollisuuden. Yhtiön kehittämät innovatiiviset, puupohjaiset biopolttoaineet ja niiden tuotantoteknologiat ovat osa kestävää tulevaisuutta. UPM:n biopolttoaineet ovat edelläkävijöitä laadussa, käytettävyydessä ja kestävässä kehityksessä. Ne laskevat autoilun kasvihuonekaasu- ja lähipäästöjä huomattavasti fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna. www.upmbiopolttoaineet.fi
Tutustu myös henkilöstömme uratarinoihin https://www.upmbiofuels.com/fi/upm-biopolttoaineet/upm-biopolttoaineet-tyopaikkana

Mitä teet

Luotettavuusinsinöörinä olet mukana varmistamassa ja kehittämässä prosessilaitteiden luotettavuutta ja käytettävyyttä yhteistyössä Biojalostamon henkilökunnan kanssa. Vastaat laitteiden kriittisyysluokittelusta ja huoltotoimenpiteiden kehittämisestä sekä vikaantumisten juurisyyanalyyseistä.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen häiriöiden selvitykseen ja poistoon sekä laitteiden teknisen kunnon seurantaan yhteistyössä käyttöorganisaation kanssa. Osallistut myös investointiprojekteihin (mm. kommentoinnit, käytettävyys) sekä seisokkien ja huoltopysäytysten suunnitteluun ja toteutukseen.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- tai prosessitekniikan AMK-insinööri) ja käytännön kokemusta teollisuuden päivittäisestä kunnossapidosta, seisokeista sekä kunnossapitojärjestelmistä
  • Kokemus prosessiteollisuudesta ja tuotannonohjaus- ja automaatiojärjestelmistä sekä aiempi RCM- ja RCA-menetelmien ja työkalujen sekä käyttövarmuusmallintamisen ja työkalujen tuntemus katsotaan eduksesi
  • Olet turvallisuusorientoitunut
  • Olet oma-aloittenen, joustava ja sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot
  • Olet työssäsi ratkaisukeskeinen ja sinulla on valmiudet itsenäiseen päätöksentekoon
  • Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen katsotaan eduksesi

Mitä UPM tarjoaa sinulle 

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Tehtävässä raportoit kunnossapitoinsinöörille.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Marko Leinonen marko.v.leinonen@upm.com tai kunnossapitoinsinööri Markus Varis markus.varis@upm.com.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.10.2018.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.