(Poistunut julkaisusta)

Luotettavuusinsinööri
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Haemme luotettavuusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Eforalle Veitsiluotoon.

Tehtävänkuvaus

Tehtäviisi kuuluu paikkakunnan konelinjakohtainen käyttövarmuuden ja elinkaarenhallinnan kehittäminen sekä käyttövarmuuden optimointi prosessin mukaisesti yhdessä tuotannon, kunnossapidon ja projektoinnin kanssa. Laadit käyttövarmuussuunnitelman yhdessä sidosryhmien kanssa ja vastaat sen toimeenpanosta sekä päivittämisestä.

Lisäksi vastaat ennakoivan kunnossapidon ohjelman kokonaisuudesta, sen sisällön laadusta ja kehittämisestä. Olet vastuussa jatkuvan parantamisen toimintamallista ja vastaat myös vastuualueesi elinkaaren hallinasta ja kehittämisestä.

Seuraat kunnossapidon raportoinnin laatua käyttövarmuuden näkökulmasta omalla vastuualueellasi. Ylläpidät ja kehität vastuualueesi kunnossapidon masterdatan laatua ja ohjaat ennakkohuollon kehittymistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu käyttövarmuuden optimointi.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme soveltuvaa alan tutkintoa, Lean ja/tai six sigma -koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kunnossapidosta tai teollisuuden projekteista. Aiempi työkokemus luotettavuus-, elinkaarenhallinta- ja jatkuvan parantamisen osaamisesta katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet innostunut persoona ja seuraat alan kehitystrendejä. Ongelmanratkaisukyky, kunnossapito-osaaminen mukaan lukien jokin tietty erikoisosaaminen tai tietyn tekniikan/teknologian tunteminen katsotaan eduksi.

Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot sekä erinomainen organisointi- ja paineensietokyky. Omaat joustavan ja järjestelmällisen työskentelyasenteen sekä halun kehittää toimintamalleja, tekniikkaa ja itseäsi jatkuvasti. SAP- tai muu kunnossapitojärjestelmäosaaminen sekä Ms Office -osaaminen katsotaan eduksi.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Jorma Heikkinen, p. 040 7070 645