(Poistunut julkaisusta)

LUONNONKOSMETIIKKA MYYJÄ
HOHDE Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

HOHDE on Suomen käytetyin kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota laadukkaita ihonhoitotuotteita kätevästi kotiin toimitettuna. 

Kasvavan kysynnän myötä rekrytoimme nyt myyjiä ympäri Suomea sekä osa-aikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin. HOHDE myyjänä tehtävänäsi on kartoittaa puhelimessa asiakkaiden ihonhoitotottumuksia ja myydä heille valikoimastamme sopivat tuotteet. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Myytäviksi tuotteiksi kotimaiset ihonhoitotuotteet  
  • Kannustavan tiimin tuen 
  • Kattavan koulutuksen tehtävään
  • Kannustavan palkkauksen, voit odottaa 15-25 euron tuntipalkkaan 

Odotamme sinulta: 

  • Myyntihenkisyyttä 
  • Kiinnostusta ihonhoitoon 

Erittäin joustavien työaikojen ansiosta voimme räätälöidä jokaiselle tiimiläiselle työajat sekä kuukausittaiset työtuntimäärät henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan sopiviksi. Osa-aikatyö sopii siis erittäin hienosti vaikka opiskelijalle, toisen työn oheen lisäansioiden lähteeksi, osa-aika eläkeläiselle tai vaikka lapsiperheen kotiäidille! Meitä HOHDE-tiimiläisiä on ihan kaiken ikäisiä, joten varmasti sovit aitoon tiimiimme mukaan!

Meillä on myös mahdollisuus edetä urallaan ja ansioituneena työntekijänä voit edetä aina esimieheksi saakka.

Jätä yhteystietosi ja paikkakunta, jossa haluat työskennellä. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta. Toimi nyt, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, paikkaa voit hakea tästä:
https://hohdekosmetiikka.fi/rekrytointi

Tutustu meihin 
https://hohdekosmetiikka.fi/
https://www.instagram.com/hohdekosmetiikka/
https://www.facebook.com/hohdekosmetiikka