(Poistunut julkaisusta)

Luonnonkosmetiikka myyjä
HOHDE Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaillemme. Kaikki tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteet eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita, hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuotteillemme on myönnetty CosmEthics-sertifikaatti, joka takaa asiakkaalle, että tuotteet ovat ehdottoman turvallisia eivätkä sisällä mitään ylimääräistä. Saimme myös Design from Finland -sertifikaatin tunnustuksena vahvasta suomalaisosaamisesta muotoilun alueella.

Kasvavan kysynnän myötä palkkaamme HOHDE -tiimiimme lisää aidosti positiivisia ja myyntihenkisiä persoonia!

Tehtävänäsi on puhelimitse kartoittaa asiakkaidemme ihonhoitotottumuksia sekä markkinoida tuotteitamme heille käyttöön. Meille laadukas sekä ammattimainen asiakaskontakti on avainasia, joten jokainen valittu saa hyvän ja kattavan tuote- / myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhönsä. Näin ollen myöskään aiempaa kokemusta myyntialalta ei välttämättä tarvitse. Oma aito kiinnostus kotimaisuuteen sekä kosmetiikkaan on eduksi työssä.

HOHDE -tiimimme tekevät työnsä aidosti hyvässä, kannustavassa ja motivoivassa työilmapiirissä, jossa jokainen työntekijä otetaan huomioon yksilönä. Panostamme erityisesti työssä viihtymiseen sekä työssä jaksamiseen mm. erilaisten kannustimien myötä. Näitä pyrimme myös kehittämään koko ajan. Jokainen HOHDE -tiimiläinen saa myös itselleen käyttöönsä sarjamme tuotteita, jolloin hyvät omat kokemukset voidaan välittää myös asiakkaillemme.

Erittäin joustavien työaikojen johdosta voimme räätälöidä jokaiselle tiimiläiselle työajat sekä kuukausittaiset työtuntimäärät henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan sopiviksi. Voit siis työskennellä kokopäiväisesti tai mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aikatyö, niin kuukausittaiset tuntimäärät voit itse valita esim. 40 -100 tunnin välille kuukaudessa. Osa-aikatyö sopii siis erittäin hienosti vaikka opiskelijalle, toisen työn oheen lisäansioiden lähteeksi, osa-aika eläkeläiselle tai vaikka lapsiperheen kotiäidille! Meitä HOHDE -tiimiläisiä on ihan kaiken ikäisiä, joten varmasti sovit aitoon tiimiimme mukaan!

Tarjoamme jokaiselle valitulle henkilölle kannustavan palkkausmallin ja kattavan koulutuksen ansiosta voit odottaa 15-25 euron tuntipalkkaa. Työntekijät voittavat myös erilaisia palkintoja meidän hienoista kilpailuista, joten palkan lisäksi voi ansaita myös erilaisia palkintoja! Tällä hetkellä kisaamme mm. Thaimaan matkasta! Meillä on myös mahdollisuus edetä urallaan ja ansioituneena työntekijänä voit edetä aina esimieheksi saakka.

Voit jättää yhteystietosi tästä niin pyydämme sinut haastatteluun:

www.hohdekosmetiikka.fi/rekrytointioikotie

Pyrimme soittamaan kaikille hakijoille saman tien ja tarjoamaan mahdollisuuden päästä työhaastatteluun.