(Poistunut julkaisusta)

Luokkahitsaustaitoinen levyseppähitsaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme keskiraskaan teknologiateollisuuden puolella toimivalle asiakasyrityksellemme

LUOKKAHITSAUSTAITOISTA LEVYSEPPÄHITSAAJAA

Toivomme, että hallitset sekä levytyönkokoonpanon että hitsauksen (MIG/MAG) ja olet luokkahitsaustaitoinen ammattilainen. Mahdollisesti vanhentunut hitsauspätevyys ei ole este, sillä uusinta hoituu työn ohessa helposti. Lisäksi eduksi katsotaan mahdollinen TIG-hitsaustaito.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa asiakasyrityksemme toimipisteessä Mäntässä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä, viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Luokkahitsaustaitoinen levyseppähitsaaja. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Henri Kiiskilään s-postilla henri.kiiskila@temp-team.fi tai puhelimitse 0207 414 852 (arkisin klo 9-16).