(Poistunut julkaisusta)

Luokkahitsaaja, Pirkanmaa
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Pirkanmaalle ammattitaitoista

LUOKKAHITSAAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Asiakkaamme on metallialihankintaan erikoistunut yritys, jolta saa rautarakenteet, teräsrungot ja muut alan työt pintakäsiteltyinä ja asennettuna.

Tehtäviin kuuluvat vaihtelevat ja monipuoliset osavalmistukset ja kokoonpanohitsaukset migillä ja puikolla. Laaduntarkkailu ja jatkojalostus kuuluu myös tehtäviisi ja erilaisten koneiden tuntemus on eduksi. Työ on päivävuoroa maanantaista perjantaihin. Tehtävässä tarvitaan kädentaitoja, huolellisuutta, laatutietoisuutta, hitsausalan pätevyydet ja yhteistyötaitoja. 

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, motivoitunutta otetta työntekoon ja halua kehittyä työssäsi. Voit olla jo kaiken kokenut alan konkari, mutta tärkeintä on aito halu tehdä hitsaustöitä ja muita monipuolisia tehtäviä. Toivomme sinulta levyseppähitsaajan koulutusta sekä piirustusten lukutaitoa.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, jossa on viihtyisää tehdä töitä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=488 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.