Luokkahitsaaja, luokat 136 ja 135/138
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020
Etsimme asiakkaallemme MIG/MAG-hitsaajia, joilta löytyy luokat 135/138 ja 136. Asiakkaamme valmistaa erilaisia hoitotasoja ja porrastorneja tilauksesta. Talon sisältä löytyy osaaminen aina mitoituksesta ja suunnittelusta valmistukseen.
Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät erilaisten tilaustuotteiden valmistamisen parissa. MIG/MAG-hitsaat erilaisia koneturvatuotteita, tikkaita, hoitotasoja, portaita, porrastorneja ja kaiteita. Teet sepitystä, hitsausta ja oikomista. Kokoat tuotteet konepajakuvien mukaan. Materiaaleina on teräs, ruostumaton teräs ja alumiini. Työviikkosi kuluvat kahdessa vuorossa klo 06-14 ja 14-22. Työ on itsenäistä levyseppä-hitsaajan työtä, mutta työskentelet koko ajan työkavereidesi ympäröimänä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kone- ja metallialan koulutusta (esim. levyseppähitsaaja) ja työkokemusta alan tehtävistä
  • Hyvä osaaminen MIG/MAG-hitsauksesta, sepityksestä ja oikomisesta
  • Kuvanlukutaitoa ja osaamista koota tuotteet kuvien mukaisesti
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn em. tehtävissä
  • Voimassa olevia luokkia mustalla 135 tai 138 ja ruostumattomilla 136
  • Käytännönläheista, luotettavaa ja huolellista otetta työhön

Etsimme pitkäaikaista työntekijää, joka voi sitoutua työhön ja on valmis tekemään vuorotyötä. Työssä pärjää myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Otathan kuitenkin sähköpostihakemusta tehdessäsi huomioon, ettemme välttämättä pysty olemaan yhteydessä haun päätyttyä. Kotisivujemme kautta haettuasi olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja, mig-hitsaaja, welder, migmag, mig/mag-hitsaaja, hitsaaja, hitsaus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot