Luokkahitsaaja, luokat 136 ja 135/138
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Etsimme asiakkaallemme kahta MIG/MAG-hitsaajaa, joilta löytyy luokat 135/138 ja 136. Asiakkaamme valmistaa erilaisia hoitotasoja ja porrastorneja tilauksesta. Talon sisältä löytyy osaaminen aina mitoituksesta ja suunnittelusta valmistukseen.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät erilaisten tilaustuotteiden valmistamisen parissa. MIG/MAG-hitsaat erilaisia koneturvatuotteita, tikkaita, hoitotasoja, portaita, porrastorneja ja kaiteita. Materiaaleina on teräs, ruostumaton teräsja alumiini. Työviikkosi kuluvat kahdessa vuorossa ja käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kone- ja metallialan koulutusta (esim. levyseppähitsaaja) ja työkokemusta alan tehtävistä
  • Hyvä osaaminen MIG/MAG-hitsauksesta
  • Voimassa olevia luokkia mustalla 135 tai 138 ja ruostumattomilla 136
  • Käytännönläheista, luotettavaa ja huolellista otetta työhön

Etsimme pitkäaikaista työntekijää, joka voi sitoutua työhön ja on valmis tekemään vuorotyötä. Työssä pärjää myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot