(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Määräaikainen virka alkaen 07.01.2019 (päättyy 01.06.2019)
Hakuaika päättyy 12.11.2018  kello 16:00
Veromäen koulu, Veromiehentie 2 01510 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus

Haemme luokanopettajan sijaista Veromäen kouluun. Viran hoitoon kuuluu 4. luokan opetus. Lisäksi opettajalle kuuluu musiikin opetusta 7.-9. -luokille 3h/vko ja uskonnon (ue) opetusta 2h/vko 7. luokille. Opetustunteja on yhteensä 27h/vko.

Veromäen koulu sijaitsee Keski-Vantaalla, nopeasti kehittyvällä Aviapolis-alueella, lentokentän ja Jumbon kauppakeskuksen läheisyydessä. Oppilasmäärämme on tällä hetkellä n. 820. Koulumme on monipuolinen oppimisympäristö 1. - 9. luokkien oppilaille. 

Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki. Opettajien yhteissuunnittelu ja tiimityöskentely ovat toimintamme kulmakiviä. Käytämme monipuolisia oppilaiden vuorovaikutustaitoja ja itseohjautuvuutta kehittäviä työtapoja. 

Haemme joukkoomme iloista ja innostunutta opettajaa, jonka pedagoginen ajattelu perustuu yhdessä oppimiseen ja opettamiseen! 

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.

Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työyhteisöjen ilmapiiri on tutkitusti hyvä ja suurin osa henkilöstöstä suosittelisi Vantaata työnantajana myös ystävilleen. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. palvelussuhdeasuntoja, työsuhdematkalipun sekä monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Työavain 3-1061-18