(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Määräaikainen virka alkaen 29.09.2018 (päättyy 01.06.2019)
Hakuaika päättyy 28.09.2018  kello 16:00
Jokiniemen koulu, Valkoisenlähteentie 52 01370 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus

Jokiniemen yhtenäiskoulu sijaitsee Tikkurilan kupeessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Koulussamme työskentelee päivittäin noin 800 oppilasta ja 110 aikuista. Yleisopetuksen lisäksi Jokiniemen koulussa on pienryhmäopetusta, Paja-opetusta sekä autististen ja vaikeimmin kehitysvammaisten lasten opetusta. Jokiniemen koulu on kaikkien lasten lähikoulu, jossa jokainen saa opiskella ja kasvaa oman kehitysvaiheensa ja edellytystensä mukaisessa vauhdissa. Lapset opettelevat arvioimaan omaa työtään aikuisen tuella.

Haemme luokanopettajaa alakouluun 3. luokalle. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja oppilaiden osallisuuden huomioivaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetusta. 

Luemme eduksi kokemuksen verkko-oppimisympäristöistä ja valmiuden opettaa musiikkia. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta oppilaslähtöisessä, avoimessa ja yhteistyöorientoituneessa yhteisössä.

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).