(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, yhdysluokka 2-3, Päiväkummun koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Päiväkummun koulu

Ismontie 2, 01420 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Päiväkummun koulun arvoja ovat toisen ihmisen ja ympäristön kunnioittaminen sekä erilaisuuden hyväksyminen. Pohjaa tälle rakennetaan opettamalla hyvien tapojen arvostusta ja noudattamista. Laadukkaalla perusopetuksella ja turvallisella oppimisympäristöllä pyrimme takaamaan jokaiselle mahdollisuuden oppia omien edellytysten mukaan.

Päiväkummun koulu sijaitsee keskellä Päiväkumpua, puiston reunassa. Koulun pihapiiristä löytyvät tennis-, koripallo- ja jalkapallokentät sekä skeittiparkki. Koulun remontoidulla pihalla on kaikenlaista mukavaa välitunteja varten. Keravanjoki, Kuusijärvi ja Sipoon metsät ovat lähellä ja käytämmekin näitä mahdollisuuksia usein luontoretkien ja luontoon tutustumisen muodossa. Talvella kenttä muuntautuu koko kylän yhteiseksi luistinradaksi ja hiihtämään pääsemme suoraan koulumme pihalta. Päiväkummun koulussa on vähän yli 300 1-5 –luokkalaista oppilasta.

Tutustu kouluumme tästä.

Päiväkummun koulun arvoja ovat toisen ihmisen ja ympäristön kunnioittaminen sekä erilaisuuden hyväksyminen. Pohjaa tälle rakennetaan opettamalla hyvien tapojen arvostusta ja noudattamista. Laadukkaalla perusopetuksella ja turvallisella oppimisympäristöllä pyrimme takaamaan jokaiselle mahdollisuuden oppia omien edellytysten mukaan.

Etsimme mukavaan joukkoomme luokanopettajaa 2-3 yhdysluokalle. Edellytämme hakijoilta halua kehittää joustavia opetusjärjestelyjä yhdessä luokka-astetiimin ja laaja-alaisen erityisopettajan kanssa mm. palkkitunneilla. Edellytämme hakijoilta valmiutta kehittää oppimisympäristöjä. Haemme koulun kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa, joka pystyy toimimaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti ja tuntee myös Vantaan opetussuunnitelman.

Lisäksi edellytämme hakijalta esi- ja alkuopetuksen erikoistumisopintoja ja kykyä toimia koulumme suomi toisena kielenä -oppilaiden kanssa. Toivomme hakijalta kokemusta yhdysluokan opettamisesta.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

-joustavien opetusjärjestelyjen kehittäminen

-oppimisympäristöjen kehittäminen

-hallitsee opetussuunnitelman ja Vantaan perusopetuksen arvot ja strategian

-esi- ja alkuopetuksen erikoistumisopinnot

-suomi toisena kielenä -opinnot

-kokemusta yhdysluokan opettamisesta


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Salminen Jyrki
0400652208

jyrki.salminen(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe 8.30-16.00


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.