(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Viherlaakson koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Kuvaus tehtävästä: Tehtävä on toimia ICT - luokanopettajana alakoulussa. Tehtäviä on myös yläkoulussa.

Koulun nimi ja osoite: Viherlaakson koulu, Kievarinraitti 3, 02710 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään vahvaa ICT - osaamista erilaisilla alustoilla. Henkilön tulee hallita sisäisen kamerajärjestelmän, interaktiivisen seinän, 3 D - maailman, älylattian ja 360 oppimisympäristön käyttäö ja kehittäminen. Erilainen digimateriaalin työstäminen ja järjestäminen on tehtävään liittyvä rooli.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme vahvaa kokemusta interaktiivisen ja 360 materiaalin käytöstä, kuvaamisesta ja kehittämisestä.

Viherlaakson koulu on yhtenäinen peruskoulu ja toimii kahdessa rakennuksessa. Koulu sijaitsee vehreässä Viherlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alueella on monipuolinen rakennuskanta, paljon vihreitä metsiä ja järvi aivan koulun läheisyydessä.
Viherlaakson alakoulussa on 380 oppilasta ja talossa työskentelee n. 50 aikuista. Koulu on pääosin kaksisarjainen luokilla 1 - 6. Koulussa on neljä erityisopetusryhmää.


Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).