Luokanopettaja, Viertolan koulu
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Viertolan koulu

Liljatie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2021 - 


Tervetuloa loistoporukkaamme Viertolan kouluun työskentelemään yhteisten oppilaittemme hyväksi!

Haemme kahta luokanopettajaa vakituiseen virkaan täydentämään opettajajoukkoamme. 

Oppilaita meillä on n. 800, joista kaikki yleisopetuksen oppilaat ovat vuosiluokilla 1-6. Opettajia on kaikkiaan 55 ja koulunkäyntiavustajia/oppilashoitajia 33. Toimimme kahdessa toisiaan lähellä olevassa toimipisteessä, Liljatiellä ja Jokirannassa.

Toinen nyt haettavista luokanopettajista sijoittuu Jokirannan opetuspisteeseen ja tämän luokanopettajan työtehtäviin kuuluu kovien käsitöiden opetusta. Toinen haettava luokanopettaja sijoittuu Liljatien opetuspisteeseen ja hänen työtehtäviinsä kuuluu musiikin opetusta luokka-asteille 3.-6. Sijoittelu opetuspisteiden välillä saattaa toki vuosien varrella muuttua. 

Viertolan koulu on virkeä ja monimuotoinen. Yleisopetuksen lisäksi koulussamme on vammaisopetusta ja polikliinista opetusta. Lisäksi koulussamme annetaan ruotsin kielikylpyopetusta.

Meillä on tarjota sinulle positiivinen, innostunut työyhteisö ja  työhyvinvointia tukeva ilmapiiri. Meillä toimii johtoryhmä ja jaetun johtajuuden malli. Kehitämme koulua jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön tiimi- ja työparityöskentely.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, tekemisen meininkiä ja innostusta kehittää koulun toimintakulttuuria Viertolan koulussa. Haemme joukkoomme monipuolista osaajaa joka omaa positiivisen asenteen ja halun tehdä aktiivisesti yhteistyötä muiden opettajien kanssa.

Viertolan koulu sijaitsee Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.  

Tutustu Viertolan koulun toimintaan 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön vantaa.fi:ssä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Joko musiikin tai kovien käsitöiden opettamisen vahvaa osaamista ja/tai koulutusta sekä työkokemusta kyseisten oppiaineiden opettamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Viertolan koulun rehtori

Laasila Sari

043-826 9311

sari.laasila@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-16

Virka-apulaisrehtori Mira Grönberg, 050-314 5638, mira.gronberg@vantaa.fi, klo 8-16Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411018
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa