(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, valmistava opetus, Itä-Hakkilan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Itä-Hakkilan koulu

Koulutie 8, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Oletko työstäsi innostunut luokanopettaja ja haluat työskennellä valmistavassa opetuksessa? Haluatko liittyä rentoon, ammattitaitoiseen joukkoomme? Jos vastasit kyllä, sinä voit olla etsimämme opetus- ja kasvatusalan ammattilainen.

Itä-Hakkilan koulu on vuosiluokilla 1-4 perusopetusta antava lähikoulu. Alue on rauhallista, metsäistä pientaloaluetta. Metsälenkille pääsee koulun lähistöltä. Itä-Hakkilan koulussa on n. 490 oppilasta sekä 27 opettajaa ja 7 koulunkäyntiavustajaa. Henkilökuntamme kokee työskentelyilmapiirin hyväksi. Työkavereita kunnioitetaan, apua kysytään ja annetaan, asioista uskalletaan olla myös eri mieltä ja niistä keskustellaan. Meillä on totuttu tekemään töitä ja ottamaan vastuuta unohtamatta kuitenkaan huumoria. Kehitämme kouluamme jatkuvasti tavoitteenamme vahvistaa joustavia opetusjärjestelyitä sekä opetushenkilöstön tiimi- ja työparityöskentelyä. Koulussamme on jokaisella luokkatasolla kuusi opetusryhmää. Jokaisella luokkatasolla työskentelee luokanopettajien lisäksi yksi erityisluokanopettaja. Lisäksi koulussamme työskentelee kaksi laaja-alaista erityisopettajaa.  

Toiminta-ajatuksenamme on tukea lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista yhteistyössä lapsen huoltajien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas saa riittävät tiedot ja taidot pärjätäkseen tulevaisuuden yhteiskunnassa. Itä-Hakkilan koulussa eletään vahvasti nykypäivää ja pidetään katse kiinni tulevaisuudessa. Laadukas perusopetus on meille tärkeää. Meillä toimii aktiivinen oppilaskunnan hallitus sekä mm. ympäristöagentit, tvt-guruoppilaat sekä välkkärit osana liikkuva koulu -toimintaa. Lukumummot ja koulukoira vierailevat säännöllisesti koulussamme.

Itä-Hakkilan koulussa annetaan myös valmistavaa opetusta, 1-luokkalaiset opiskelevat inklusiivisesti ja 2-4-luokkalaiset omana ryhmänään. Haemme valmistavan opetuksen ammattilaista, jolla on hyvät valmiudet kehittää koulumme valmistavaa opetusta niin, että siitä tulee yhä tiiviimpi osa koulumme arkea. Tehtävän hoitaminen edellyttää työtäpelkäämätöntä asennetta, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä taitoa ja tahtoa toimia valmistavan oppilaiden parissa. Valmistavan luokan oppilaat tarvitsevat opettajan, joka pystyy tukemaan heitä jokaista yksilöllisesti ja jolla on kykyä suunnitella yksilöllisiä integraatiomalleja oppilailleen. Valmistavan luokan opettaja ei tee työtään yksin, vaan hänen apunaan on koulunkäyntiavustaja sekä luokkatasotiimien, oppilashuoltohenkilöstön ja johdon tuki.

Tutustu kouluumme lisää tästä. 

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme lisäksi kokemusta sekä kykyä ja halua toimia oppilaskunnan ohjaavana opettajana ja sitä kautta kehittää oppilaiden osallisuutta koko koulun tasolla.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kyvyn ja halun kehittää koulun eko-toimintaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Jokila Minna

040 480 9378

minna.jokila@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.