(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja tai erityisopettaja, 2 tehtävää, Päivänkehrän koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Etsimme kahta luokanopettajaa tai laaja-alaista erityisopettajaa. Opettajat toimivat resurssiopettajina. Opettajien tehtävänä on olla tarjoamassa lisätukea oppilaille, joiden oppiminen tarvitsee tukea kevään 2020 etäopetuksen vuoksi.

Koulun nimi ja osoite: Komeetan toimipiste (Komeetankuja 6) Päivänkehrän toimipiste (Päivänkehräntie 2), 02210 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa marraskuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun erityisopettajan tai luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
- hyviä työyhteisötaitoja
- opettajan kokemusta
- erilasten oppimistapojen tuntemusta

Päivänkehrän koulu toimii Komeetan toimipisteessä ja Päivänkehrän toimipisteessä. Koulussa on oppilaita 680, opettajia 45 ja muuta henkilökuntaa 15. Etsimme joukkoomme opettajia, jotka voivat tarjota opetusta S2-opetuksessa (kieli- ja kulttuuriryhmien opettaja) tai samanaikais- ja resurssiopettajana eri opetusryhmissä. Opetusta annetaan koulun kummassakin toimipisteessä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).