(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Sunan koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Luokanopettajan työtehtävät 2. luokalla. Luokanopettaja tekee tiivistä yhteistyötä toisen 2. luokan luokanopettajan kanssa. Työtä tehdään pääosin yhteisopettajuutena. Tehtävässä on vähintään 24 opetustuntia viikossa.

Koulun nimi ja osoite: Sunan koulu, Solisevantie 10, 02760 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta luokanopettajan työtehtävistä sekä osaamista digitaidoissa.

Sunan koulu on erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, keskuspuiston viressä sijaitseva 280 oppilaan alakoulu. Koulussamme on yleisopetuksen ja pienryhmien opetusryhmiä. Koulussamme työskentelee päivittäin noin 25 aikuista. Koulumme tärkeä arvo on yhdessä tekeminen ja kaikkien osallisuuden vahvistaminen

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).