Luokanopettaja, Rastaalan koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Kuvaus tehtävästä: Luokanopettajan tehtävät.

Koulun nimi ja osoite: Rastaalan koulu Kalasääksenkatu 4, 02620 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.


Tehtävässä edellytetään yhteistyökykyä ja halua työskennellä joustavasti yhteistyössä toisen opettajan/opettajien kanssa. Edellytämme myös valmiutta tietotekniikan monipuoliseen opetukseen, erilaisten ohjelmistojen osaamista ja halua toimia myös tietotekniikan suunnittelutehtävissä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme toiminnallisen matematiikan osaamista, mahdollisuutta opettaa teknistä työtä sekä alakoulun luonnontiedon monipuolisten opetusmenetelmien hallintaa.

Koulumme on noin 670 oppilaan ja 70 aikuisen työyhteisö. Toimimme kahdessa rakennuksessa, Alatalossa ja Ylätalossa. Rastaalassa on esikoulun ja 23 yleisopetuksen luokan lisäksi luokkamuotoista erityisopetusta. Koulussamme on 3.-6. luokilla musiikkiluokat, joille pyritään musikaalisuustestauksella 2. luokan kevätlukukaudella. Koulussamme keskitytään perustietojen ja -taitojen oppimiseen. Kasvatustyössä korostamme yhteistyön, hyvän itsetunnon, rehellisyyden ja vastuullisuuden kehittymistä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449493
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo