(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Rajakylän koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Rajakylän koulu

Latukuja 1, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 20.11.2020 - 31.07.2021


Hei sinä työstäsi innostunut luokanopettaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme? Rajakylän koulussa on erinomainen ja sitoutunut työyhteisö. Koulussamme työskentelee yli 40 opetuksen ja kasvatuksen ammattilaista.

Haemme ammattitaitoiseen työyhteisöömme luokanopettajaa kolmannelle luokalle.  Kyse on sijaisuudesta, joka mahdollisesti jatkuu elokuussa 2021. Opetustunteja viikossa on 26 sisältäen mm. suomi toisena kielenä -opetusta ja liikuntaa.

Luokanopettaja tekee aktiivista yhteistyötä muun muassa koulun oppilashuoltoryhmän, laaja-alaisen erityisopettajan sekä oman luokkatasotiiminsä opettajien kanssa.

Rajakylän koulu on vuosiluokkien 1-4 koulu ja oppilasmäärämme on n. 500. Koulumme sijaitsee Itä-Vantaalla; Mellunmäen metroasemalta on lyhyt matka koululle ja myös Tikkurilasta on hyvät bussiyhteydet.

Koulumme on lämminhenkinen kouluyhteisö ja työyhteisönä olemme toisiamme auttavia ja tukevia. Meillä panostetaan yhteisöllisyyteen, yhdessä tekemiseen sekä osaamisen jakamiseen. Pidämme tärkeänä, että oppilaat saavat iloita tekemästään työstä ja onnistumisistaan. Työskentelemme nykyaikaisissa koulutiloissa ja tavoitteenamme on luoda turvallinen ja kaikin tavoin laadukas oppimispolku oppilaillemme.

Koulumme kotisivut

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työotetta sekä vahvoja ryhmänhallinnan ja eriyttämisen taitoja.

Luemme eduksi: Kokemuksen monikulttuurisessa koulussa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Päivi Viljamaa

043 826 9313

paivi.viljamaa@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.