(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, musiikkiluokka, Mikkolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Mikkolan koulu

Lyyranpolku 2, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 09.09.2020 - 05.06.2021Hei sinä innostunut musiikkiluokan opettaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme?

Haemme kouluumme musiikkiluokan opettajaa määräaikaiseen tehtävään aikavälille 9.9.2020 - 5.6.2021.
Kyseessä on 6.vuosiluokan musiikkiluokan opettajan tehtävä. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Koulussamme musiikkiluokkien opetukseen sisältyy oman luokan opetustuntien lisäksi myös kuoron- ja orkesterinjohtoa, yhteistyötä koulun muiden musiikinopettajien kanssa sekä koulun juhlien ja tapahtumien suunnittelua ja toteutusta. Mikkolan koulun musiikkiluokat toteuttavat perinteisesti yhteistyössä kaksi konserttia lukuvuoden aikana muun koulun juhlatoiminnan lisäksi.

Mikkolan koulu on yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 810 oppilasta ja noin 80 aikuista. Koulun oppilasmäärä kasvaa ensi lukuvuodeksi 870:een oppilaaseen. Koulussamme on yleisopetuksen luokkia, musiikkiluokkia, integraatioluokkia, pienryhmiä, joustavaa perusopetusta sekä maahanmuuttajien valmistavaa opetusta. Opettajakunnassamme on siis paljon erityistä osaamista, mikä tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittymiseen.

Koulumme sijaitsee Korsossa Lahdenväylän ja pääradan välisellä alueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimimme kahdessa nykyaikaisessa koulurakennuksessa, joissa on ajanmukainen opetusvälineistö. Koulumme lähiympäristö tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet oppimiselle.

Koulussamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri. Meillä toimii johtoryhmä ja jaetun johtajuuden malli. Kehitämme koulua jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön työparityöskentely.

Linkki Mikkolan koulun musiikkiluokkien opetussuunnitelmaan.

Haastattelut kyseiseen tehtävään järjestetään elokuun ensimmäisellä viikolla.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Käytännössä erinomaisiksi todettuja yhteistyötaitoja sekä hyviä valmiuksia käyttää monipuolisia opetusmenetelmiä ja -välineitä. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Ylianunti Ville

040-5860917

ville.ylianunti@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.30 - 15.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.