Luokanopettaja, Matinlahden koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

1. luokan luokanopettajan tehtävät Matinlahden koulussa.

Matinlahden koulu on lukuvuonna 2021-2022 noin 550 oppilaan koulu Espoon Matinkylässä. Koulussa kehitetään laadukasta perusopetusta, oppimisen tukea ja koulun toimintakulttuuria tavoitteena huolehtia kaikkien toiminta-alueemme lasten opetuksesta. Matinlahdessa pääset työskentelemään innostavassa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Matinlahdessa on kehitetty paljon erityisopetuksen ja yleisopetuksen yhteistyötä sekä kolmiportaisen tuen rakenteita.

Koulun nimi ja osoite: Matinlahden koulu, os. Aapelinkatu 2-4.

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään valmiutta ja halua yhteis- ja samanaikaisopettajuuteen, joustavuutta, oppilaslähtöisiä toimintatapoja sekä hyviä työyhteisö-, vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja. Luokanopettajana tiiviinä yhteistyökumppaneina toimivat rinnakkaisluokan opettajan, laaja-alainen erityisopettaja ja kieli- ja kulttuuriryhmän opettajan. Rakenne mahdollistaa joustavien operusryhmien käytön ja opetusryhmien koon pienentämisen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aiempaa kokemusta luokanopettajan tehtävistä.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528230
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo